Χειμώνας δίχως αρωματικά κεριά δεν γίνεται! Δείτε τα ωραιότερα

Με τα πρώτα κρύα, κατεβαίνει το πάπλωμα από το πατάρι, στρώνουμε χαλί και ανάβουμε τα αγαπημένα μας αρωματικά κεριά. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά αλλά με διαφορά λίγων ημερών το καθένα.

Ξέρουμε πόσο σας αρέσουν τα κεριά ειδικά λίγο πριν τα Χριστούγεννα και ακόμα περισσότερο όταν στολίσετε το δέντρο και η ατμόσφαιρα είναι η ωραιότερη του χρόνου. Η πιο χαρούμενη και γιορτινή ever. Εντάξει και με μια γλυκιά θλίψη. Αλλά και

ρομαντική.

Και τι είναι ωραιότερο από την φλόγα και το άρωμα του αγαπημένου μας κεριού. Οι εκλεπτυσμένοι Οίκοι αρωματοποιίας έχουν φροντίσει για εμάς. Έχουν δημιουργήσει κεριά με υπέρχοες εσάνς που χαρίζουν μια αίσθηση ζεστασιάς στο χώρο με αποτέλεσμα να θέλουμε να μείνουμε μέσα, όσο περίεργο κι αν ακούγεται. Άλλωστε οι κρύες νύχτες του χειμώνα είναι ιδανικές για ήρεμα βράδια στο σπίτι ειδικά αν έχει προηγηθεί μια κουραστική μέρα.

Οι περισσότερες εσάνς εκτός από τη σύνθεση τους που αποτελείται από σπάνια λουλούδια αλλά και γλυκιές νότες από κεχριμπάρι έχουν χαλαρωτικές ιδιότητες που γίνονται αισθητές από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

Εμείς επιλέξαμε τα ωραιότερα εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε πως θέλετε να μυρίζει ο χώρος σας τα φετινά Χριστούγεννα αλλά και ολόκληρο το χειμώνα.

Jo Malone White Moss Snowdrop Candle: Με κάρδαμο και κεχριμπάρι που δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Diptyque Amande Exquise Scented Candle: Με σοφιστικέ άρωμα αμυγδάλου που αφήνει στο χώρο μια γλυκιά αίσθηση.

Jo Loves Christmas Trees: Το απόλυτα Χριστουγεννιάτικο αρωματικό κερί αφού η εσάνς του βασίζεται στο πεύκο.

Apivita Royal Honey natural Candle: Με αιθέρια έλαια από πορτοκάλι, τριαντάφυλλο και λεβάντα που χαλαρώνουν και ξεκουράζουν.

Tom Ford Mandarino di Amalfi: Αφήνει μια έντονη αίσθηση από νυχτολούλουδα και αγριολούλουδα που φύονται στην Ιταλική εξοχή αλλά και κίτρο που αφήνει μια απαλή φρεσκάδα.

Molton Brown Black Peppercorn Candle:Με τζίντζερ, κεχριμπάρι και περγαμόντο που δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Διαβάστε ακόμη:

Το λαμπερό nail art που θα κάνετε μόνες στο σπίτι (βίντεο)

Η Margot Robbie εμπνεύστηκε το make up της από το Chanel σακάκι της και αξίζει να το δείτε και να το αντιγράψετε

Keywords
Τυχαία Θέματα