«Με πέταξαν στο δρόμο, μου είπαν …εσύ δεν είσαι η σερβιέτα του ΣΚΑΙ;»

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και στο “Μετά τα μεσάνυχτα” για τον ξυλοδαρμό που υπέστη πριν μερικά χρόνια στα Εξάρχεια.

«Αν δεις το πρόσωπό μου, η μία πλευρά είναι λίγο πιο διογκωμένη, είναι ένα “παράσημο” που μου έχει μείνει από εκείνο το βράδυ. Μια ελαφρά δυσμορφία που μου την άφησαν. Από το φρύδι μου λείπει

ένα μέρος, το χείλος μου, αν το παρατηρήσεις, είναι κομμένο. Όλα αυτά σου μένουν σωματικά, αλλά αυτά είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που σου μένει ψυχικά. Μου πήρε πολλά χρόνια να ξεπεράσω πραγματικά το συγκεκριμένο περιστατικό. Και όταν λέω να το ξεπεράσω πραγματικά, εννοώ να ξαναγίνω ο άνθρωπος που ήμουν πριν από αυτό. Τι ήταν αυτό; Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος δεν ακροβατούσε, πρόσεχε τον εαυτό του, τον αγαπούσε, τον φρόντιζε σωματικά και ψυχικά και έβαζε όλες του τις δυνάμεις σε έναν αγώνα για επιτυχίες και καλύτερα πράγματα. Όταν σου συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό κλονίζεσαι. Θες να με πεις φλώρο; Συγγνώμη παιδιά δεν έχω συνηθίσει να τρώω ξύλο από τρεις τύπου που με κλωτσάνε, με σέρνουν και με στέλνουν στο ΚΑΤ», σχολίασε για αυτό το περιστατικό.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε ακόμα ότι βρισκόταν σε ένα μπαρ στα Εξάρχεια και έπινε. “Ένα βήμα πριν το αυτοκίνητο με έχουν σηκώσει στον αέρα, με έχουν πετάξει στο έδαφος. Μου λένε “εσύ δεν είσαι η σερβιέτα του ΣΚΑΙ;”, κράνη και κλωτσίδια. Ευτυχώς ένας φίλος μου από την παρέα, είχε παρκάρει μακριά και του πήρε ώρα να φτάσει, οπότε αναβαίνοντας πάνω κατάλαβε μετά ότι κάτι πάει στραβά. Εκείνος ειδοποίησε και ήρθαν κάτι ΜΑΤατζήδες από την Ακαδημίας και οι “τιμωροί” με παράτησαν και έφυγαν”, ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Διαβάστε ακόμα: Δεν φαντάζεστε πώς αποκαλεί ο Βασίλης Κικίλιας την Τζένη Μπαλατσινού!

Έβελυν Καζαντζόγλου: Αποκαλύπτει την απίθανη αντίδραση του Παπακώστα όταν του μίλησε για πρώτη φορά!

Πρω1νό: “Ήμουν 132 κιλά και έφτασα τα 78 μέσα σε 18 μήνες”!

Keywords
Τυχαία Θέματα