Ο Νίκος Μουτσινάς τρολάρει Χρηστίδου-Μαραντίνη για τις κινήσεις τους μετά τον χωρισμό!

«Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς. Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα

της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή. Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας, σ’ αυτή τη νέα της αρχή. Θοδωρής και Σίσσυ».

Με την πάραπανω ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης γνωστοποίησαν τον χωρισμό τους, το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης.

Ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις μετά τις πασχαλινές διακοπές και καλησπέρισε του μεσημέρι της Πέμπτης (01/05), τους τηλεθεατές της εκπομπής, “Για την παρέα”. Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων, έκανε τα δικά του σχόλια για τον χωρισμό της Σίσσυς και του Θοδωρή, τρολάροντας τους μάλιστα για τα όσα ακολούθησαν μετά την ανακοίνωση.

“Χώρισε η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ας πάρουμε από την αρχή το πράγμα. Στην αρχή βγαίνουν και οι δύο στους λογαριασμούς τους στο Instagram, όπου ενημερώνουν ότι χώρισαν. Μπράβο τους, ωραία και ζητούν διακριτικότητα. Στεναχώρια εμείς, κακό, ακυρώσαμε διακοπές, χάλια, τι “δεν θέλω Πάσχα” χώρισε η Σίσσυ. Μεγάλος χαμός! Πας να χωρίσεις και εσύ, μην χωρίσεις Μεγάλη Εβδομάδα. Είναι ένας θεάνθρωπος που τραβάει το δράμα του, έχει ένα πρόγραμμα, την Κυριακή να αναστηθεί. Περιμένουμε να στεναχωρηθούμε και ξαφνικά χωρίζεις εσύ. Την διακριτικότητα την ζήτησαν από εμάς, από τους εαυτούς τους καθόλου. Ανέβασε η Σίσσυ ένα βίντεο να πει δύο λόγια για το χωρισμό. Δύο λόγια δεν είπε. Την επόμενη μέρα ανέβαζαν φωτογραφίες και μαζί και μόνοι και να τα likes και να τα σχόλια και λέω, μήπως στενοχωριέμαι άδικα; Μήπως δεν χώρισαν; Ήταν περισσότερα τα σχόλια από όταν ήταν μαζί. Να ναι καλά τα παιδιά!”, ανέφερε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Δεν φαντάζεστε πώς αποκαλεί ο Βασίλης Κικίλιας την Τζένη Μπαλατσινού!

Δείτε για πρώτη φορά τη βέρα της Βάσως Λασκαράκη-Ποζάρει στον Λευτέρη Σουλτάτο!

Η Έβελυν Καζαντζόγλου αποκαλύπτει πρώτη φορά την πρόταση που δέχτηκε από το GNTM

Keywords
Τυχαία Θέματα