Δεν φαντάζεστε πώς αποκαλεί ο Βασίλης Κικίλιας την Τζένη Μπαλατσινού!

Τον επόμενο μήνα, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, παρουσία στενών φίλων και συγγενών.

Το χαρμόσυνο γεγονός ανακοινώθηκε την Τετάρτη (10/4), στο Πρω1νό, μετά τη δημοσίευση της αναγγελίας του γάμου τους στην εφημερίδα “Καθημερινή”. Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας και η παρουσιάστρια θα παντρευτούν τον ερχόμενο Ιούνιο, στην Αθήνα.

Αν και το ζευγάρι δεν θέλει να αποκαλύψει πολλά για τον γάμο του, οι πρώτες πληροφορίες ξεκίνησαν

να κυκλοφορούν. Σύμφωνα με το ένθετο Gala και την Αφροδίτη Γραμμέλη, ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει τον Ιούνιο σε αθηναϊκή ενορία, στον Ι.Ν. Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό. Η επιλογή της εκκλησίας δεν είναι τυχαία, καθώς εκεί επιλέγουν και οι δύο να προσεύχονται.

Τις προηγούμενες ημέρες η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας βρέθηκαν στα Ιωάννινα, όπου απόλαυσαν χαλαρές στιγμές, λόγω των διακοπών του Πάσχα. Την αποκάλυψη την έκανε ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία με την παρουσιάστρια από τις διακοπές τους. “Χρόνια πολλά σε όλους και καλή Ανάσταση ! ”. έγραψε στη λεζάντα και οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν το στιγμιότυπο.

Χθες, η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με τον Βασίλη Κικίλια, την οποία συνόδευσε με την εξής λεζάντα: “Καλό μήνα σε όλους! Ας υποδεχτούμε με χαμόγελα τον ωραιότερο μήνα της χρονιάς”! Ο Βασίλης Κικίλιας έσπευσε να σχολιάσει το τρυφερό στιγμιότυπο, γράφοντας: “Babe”!

Την φωτογραφία, αλλά και το πώς αποκάλεσε τη μέλλουσα σύζυγο του ο Βασίλης Κικίλιας σχολιάσαν στο Πρω1νό η Φαίη μας και οι συνεργάτες της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Εβίτα Ηλιοπούλου: “Δύο μέρες προσπαθούσα να πω στην κόρη μου για τον θάνατο του πατέρα της”

Δείτε για πρώτη φορά τη βέρα της Βάσως Λασκαράκη-Ποζάρει στον Λευτέρη Σουλτάτο!

Η Έβελυν Καζαντζόγλου αποκαλύπτει πρώτη φορά την πρόταση που δέχτηκε από το GNTM

Keywords
Τυχαία Θέματα