Ματίνα Παγώνη: Το επικό σχόλιο στον Άκη Παυλόπουλο για τα κιλά του

Η Ματίνα Παγώνη φιλοξενήθηκε στην πρώτη εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ με παρουσιαστές τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο προκειμένου να συζητήσουν για τη νέα μετάλλαξη του κορονοϊού.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, λοιπόν, και με αφορμή ένα μήνυμα που έστειλε ο Άκης Πετρετζίκης στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή, την οποία επιλέγει εδώ και χρόνια για μάθει τις ειδήσεις,

η Ματίνα Παγώνη σχολίασε το βάρος του Άκη Παυλόπουλου.

«Σημασία έχει ότι ο ο κύριος Παυλόπουλος έχασε κιλά. Φαίνεται ότι έχει αδυνατίσει», επισήμανε η Ματίνα Παγώνη, με τον Δημήτρη Οικονόμου να τη διακόπτει και να εκφράζει τη διαφωνία του.

«Έχασε; Δεν έχασε κιλά αλλά πήρε μεγαλύτερο νούμερο σακάκι. Αυτό είναι το κόλπο που κάνουν όσοι παχαίνουν. Ένας είναι αυτός που αδυνάτισε. Το παλιό σακάκι πλέει κύριοι…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Τι πάχυνα; Εδώ έβαλα τη ζώνη για το παντελόνι. Εντάξει, αύριο θα βάλω το παλιό σακάκι», απάντησε από την πλευρά του ο Άκης Παυλόπουλος αποδεχόμενος την πρόκληση.

Η Ματίνα Παγώνη πάντως, παρά την προσπάθεια του Δημήτρη Οικονόμου να την πείσει ότι δεν αδυνάτισε ο συνάδελφός του, επέμεινε στην άποψή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Οικονομόπουλος: Ο έντονος εκνευρισμός με θαμώνα – «Μην το κάνεις γιατί με νευριάζει»

 Ευγενία Δημητροπούλου: Ο πρώτος ρομαντικός χορός με τον Στέλιο Βλατάκη στον γάμο τους

 Πρεμιέρα για την «Κοινωνία Ώρα MEGA»! Η ανακοίνωση των παρουσιαστών για τις αλλαγές

Keywords
Τυχαία Θέματα