Ευγενία Δημητροπούλου: Ο πρώτος ρομαντικός χορός με τον Στέλιο Βλατάκη στον γάμο τους

Η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης έζησαν μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής τους την Κυριακή 27 Αυγούστου, καθώς παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο και βάπτισαν την κόρη τους, Εύα!

Το ερωτευμένο ζευγάρι, δύο χρόνια μετά τον πολιτικό γάμο του, αποφάσισε να επισφραγίσει την αγάπη του και με θρησκευτικό τρόπο και έτσι έκανε ένα μεγάλο πάρτι προκειμένου να γιορτάσει τον έρωτά του με όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Οικογένεια,

συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι – τόσο από την υποκριτική όσο και από τον χώρο της ιατρικής – έδωσαν το «παρών» στη λαμπερή διπλή εκδήλωση και έγιναν μάρτυρες αυτής της σημαντικής στιγμής για την κοινή πορεία του ζευγαριού και φυσικά της οικογένειάς του.

Και μπορεί η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης να κράτησαν επτασφράγιστο μυστικό τα σχέδια για τον γάμο και της βάπτισης της κόρης τους, ωστόσο οι φίλοι τους μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο τους.

Η ηθοποιός Μαριλένα Ράδου – την οποία απολαύσαμε στη σειρά «Παγιδευμένοι» την περσινή σεζόν – βρέθηκε στον γάμο του ζευγαριού και δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από τον ρομαντικό γάμο της Ευγενίας Δημητροπούλου και του Στέλιου Βλατάκη.

Ανάμεσα σε αυτά, είδαμε το νιόπαντρο ζευγάρι να χορεύει αγκαλιασμένο τον πρώτο χορό του με το τραγούδι «All of me» του John Legend, αλλά και τη νύφη να πετάει την ανθοδέσμη σε όλες τις ελεύθερες κυρίες που παρευρέθηκαν στον γάμο. Τελικά, η τυχερή ήταν η ηθοποιός Δέσποινα Τσούτσα.

Διαβάστε ακόμα:

 Πρεμιέρα για την «Κοινωνία Ώρα MEGA»! Η ανακοίνωση των παρουσιαστών για τις αλλαγές

 Τζένη Μελιτά: «Έκανα το πιο τρελό και ανατρεπτικό bachelorette πάρτι» -Φωτογραφίες

 Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα το σκάει με τον Μάρκο και τα παιδιά τους

Keywords
Τυχαία Θέματα