Πρεμιέρα για την «Κοινωνία Ώρα MEGA»! Η ανακοίνωση των παρουσιαστών για τις αλλαγές

Πριν προλάβει να φύγει ο Αύγουστος, η «Κοινωνία Ώρα MEGA» επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες μας, με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη να λένε την πρώτη καλημέρα στους τηλεθεατές της εκπομπής τους.

Μετά από περίπου ενάμιση μήνα διακοπών, οι δύο παρουσιαστές επανήλθαν στο πόστο τους, σημαίνοντας έτσι την έναρξη μιας ακόμα τηλεοπτικής σεζόν! Χαμογελαστοί, ξεκούραστοι και ευδιάθετοι υποδέχτηκαν το κοινό στην παρέα τους ντυμένοι στα λευκά.

Πρεμιέρα για την «Κοινωνία Ώρα MEGA»! Τα πρώτα λόγια των παρουσιαστών

«Γυρίσαμε! Εδώ είμαστε! Καλημέρα σας!», ήταν οι πρώτες λέξεις της

Ανθής Βούλγαρη, με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να προσθέτει: «Καλημέρα σας! Γυρίσαμε εδώ, με αυτό το υπέροχο πλάσμα, δεν μπορώ να γλιτώσω με τίποτα. Καλή σεζόν να έχουμε. Σας ευχαριστούμε πολύ για τα μηνύματά σας».

Τον λόγο πήρε έπειτα η παρουσιάστρια, αναφέροντας: «Θέλουμε να ξεκινήσουμε με θετική διάθεση και ενέργεια. Θα πάμε αγκαλίτσα όλες αυτές τις ημέρες κι όλον αυτόν τον χρόνο. Έχουμε λάβει τόση αγάπη από εσάς ακόμα και στον δρόμο, όπου και να πήγαμε. Δίνετε δύναμη σε όλη την ομάδα».

Στη συνέχεια, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος θέλησε να μοιραστεί τις αλλαγές στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» σχετικά με την ώρα: «Αυτές τις δύο εβδομάδες θα είμαστε από τις 6 μέχρι τις 10 παρά περίπου. Μετά όταν ξεκινήσει όλο το πρόγραμμα του Mega, θα είμαστε από τις 5 μέχρι τις 8 παρά».

Διαβάστε ακόμα:

Ήβη Αδάμου: Θα γίνει θεία! Η φωτογραφία με την εγκυμονούσα αδελφή της

Ευγενία Δημητροπούλου: Βάφτισε την κόρη της μετά τον θρησκευτικό γάμο -Φωτογραφίες

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Εκνευρίστηκε και έσπασε ένα ξύλινο χάρακα χτυπώντας με στις παλάμες»

Keywords
Τυχαία Θέματα