Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Ανακοινώθηκε πότε κάνουν πρεμιέρα

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου επέστρεψαν στη βάση τους από τις καλοκαιρινές διακοπές και προετοιμάζονται σιγά – σιγά για την πρεμιέρα της εκπομπής τους. Μετά την πρώτη «κρυάδα» που πήραν την περσινή σεζόν στο «Breakfast@star», οι δύο παρουσιαστές ανυπομονούν να συναντηθούν ξανά με τους τηλεθεατές.

Φέτος, η ομάδα της εκπομπής θα είναι ανανεωμένη, καθώς νέα πρόσωπα θα «εισβάλλουν» μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Πέρα, λοιπόν, από τον Σταύρο Βαρθαλίτη, τη Μαίρη Αργυριάδου, τη Λιλή Πυράκη και την Άση Μπήλιου, μία

νέα προσθήκη θα δούμε στο πάνελ του «Breakfast@star» και αυτή δεν είναι άλλη από τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ντάφλο.

Μετά από περίπου δύο μήνες διακοπών η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου περιμένουν πώς και πώς να υποδεχτούν το κοινό στην πρωινή παρέα τους. Εδώ και μερικές ώρες, μάλιστα, κυκλοφορεί στον αέρα του STAR και η ακριβής ημερομηνία της πρεμιέρας, που δεν είναι άλλη από τις 11 Σεπτεμβρίου.

Όταν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου μιλούσαν για την αποχώρηση της Ελένης Καστάνη

Στο πρώτο μισό της περασμένης σεζόν είδαμε στο πλευρό των παρουσιαστών και την Ελένη Καστάνη, η οποία στη συνέχεια αποχώρησε και αφοσιώθηκε στις λοιπές επαγγελματικές υποχρεώσεις της. Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είχαν αναφέρει σχετικά σε συνέντευξή τους τον περασμένο Ιούλιο.

Ελένη Χατζίδου: Η Ελένη είναι μέσα στην καρδιά μας. Είναι ένας πολύ χαρούμενος άνθρωπος. Επειδή το έχει πει η ίδια, θα θυμίσω ότι είχε χάσει πρόσφατα τον σύζυγό της και ένιωσε ότι ξεχνιέται με το να βρίσκεται στην τηλεοπτική μας συντροφιά. Δέσαμε, είμαστε μια πολύ όμορφη παρέα και ήταν μεγάλη μας τιμή.

Ετεοκλής Παύλου: Πράγματα, ήταν μεγάλη μας τιμή και οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που ένα τέτοιο όνομα δέχθηκε να είναι δίπλα μας και ζήσαμε μαζί όσα ζήσαμε. Η αποχώρησή της ήταν μια συμφωνία της ίδιας με το κανάλι. Εμείς την αγαπάμε και της ευχόμαστε όλα τα καλά.

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Οικονομόπουλος: Ο έντονος εκνευρισμός με θαμώνα – «Μην το κάνεις γιατί με νευριάζει»

 Ευγενία Δημητροπούλου: Ο πρώτος ρομαντικός χορός με τον Στέλιο Βλατάκη στον γάμο τους

 Πρεμιέρα για την «Κοινωνία Ώρα MEGA»! Η ανακοίνωση των παρουσιαστών για τις αλλαγές

Keywords
Τυχαία Θέματα