Έλενα Χριστοπούλου για Βίκυ Καγιά: «Δεν θα έλεγα ότι έχουμε άριστη σχέση»

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Βίκυ Καγιά στο «Πρωινό μας», η Φαίη αναφέρθηκε στη σχέση που έχει η παρουσιάστρια του GNTM με τη συνεργάτιδά της και manager μοντέλων, Έλενα Χριστοπούλου. Οι δύο γυναίκες φαίνεται πως είχαν έρθει σε ρήξη στο παρελθόν και έτσι, πλέον, διατηρούν τυπικές σχέσεις.

«Τώρα σκέφτηκα ότι έχετε μία άριστη σχέση με τη Βίκυ Καγιά», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη στην Έλενα Χριστοπούλου λίγο πριν από την προβολή του βίντεο, με εκείνη να δίνει μια απάντηση όλο νόημα: «Άριστη δεν θα την έλεγα.

Έχουμε μία σχέση σεβασμού θα πω. Μέχρι εκεί. Εγώ δεν θέλω συνέχειες. Θα μείνω στον σεβασμό».

Μ

Μετά την προβολή του βίντεο, η Έλενα Χριστοπούλου είπε: «Κανονικά έτσι πρέπει να κάνουμε μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Να σεβόμαστε, να είμαστε καλοί άνθρωποι, να βοηθάμε τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας και να λέμε αλήθεια.

Εγώ στη θέση αυτή που είμαι, που με μεγάλη χαρά είπα ναι σε σένα, θέλω να λέω μπροστά στην κάμερα, ό,τι λέω και στον καναπέ μου. Δε μπορώ να κάνω αυτά τα γλυκούλικα, τα δημοσιοσχετίστικα και να αισθάνομαι διαφορετικά. Κι ας παρεξηγείται κάποιος κόσμος, κι ας στενοχωριέται για κάποια πράγματα».

Διαβάστε ακόμα:

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά! Γέννησε η Χρύσα Μιχαλοπούλου

 Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε σχέση!

 Δήμητρα Αλεξανδράκη για «Happy Day» -«Υπήρξε αμφισβήτηση από την εκπομπή σας, τον άντρα μου δεν θέλω να τον αγγίζετε»

Keywords
Τυχαία Θέματα