Ματίνα Νικολάου: Μιλά για τις σχέσεις του γιου της με τον Βασίλη Πορφυράκη -«Δεν βλέπει τον σύντροφό μου ως άλλο μπαμπά»

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα παρακολουθήσουμε τη συνέντευξη που παραχώρησε η Ματίνα Νικολάου στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά, «Μαμά-δες».

Στο «Happy Day» προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα από τη συζήτησή τους, στο οποίο η συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά μιλά -μεταξύ άλλων- για τις σχέσεις του γιου της με τον σύντροφό της, Βασίλη Πορφυράκη.

«Το πιο όμορφο είναι ρε παιδί μου ότι επειδή ακριβώς στη ζωή μας υπάρχει πολύ έντονα και ο μπαμπάς του Παναγιώτη, δεν είδε τη σχέση μου με τον Βασίλη ως

ένας άλλος μπαμπάς. Είναι ένας φίλος που μοιράζονται πολλά πράγματα μαζί.

Έχει τον μπαμπά του όπως πρέπει να τον έχει και είμαι πολύ περήφανη που καταφέραμε μετά από χρόνια να έχουμε μια υγιή σχέση. Όταν αποφασίσαμε να χωρίσουμε, αισθανόμουν ότι είμαι μόνη μου και δεν θα τα καταφέρω. Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά, είμαστε πάρα πολύ δυνατοί» εξομολογήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ η Ματίνα Νικολάου.

Πρόσφατα, ο Βασίλης Πορφυράκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και -μεταξύ άλλων- απάντησε για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα παιδί με τη Ματίνα Νικολάου.

«Είμαστε εντάξει με τον Παναγιώτη, που έχει η Ματίνα, εγώ δεν θέλω παιδί, οπότε είμαστε εντάξει με αυτή τη συνθήκη. Έχω μεγαλώσει τρία παιδιά, τα αδέλφια μου, δεν θέλω άλλα. Αν κάποια στιγμή θελήσω, υπάρχει και η επιλογή να υιοθετήσω ένα παιδί. Θα ήταν χαρά μου να υιοθετήσω μέχρι το τέλος της ζωής μου περισσότερα παιδιά και αυτό να έχει μεγαλύτερο αντίκρισμα». 

Διαβάστε επίσης:

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η αποκάλυψη για τον σύζυγό της -«Μου λέει μόνο τα κακά, καμιά φορά με βλέπει στο mute»

Λίτσα Πατέρα για ΑΝΤ1: «Δεν έχω κάνει συζητήσεις για τη νέα σεζόν γιατί…»

Το πρώτο μήνυμα από «εξωγήινους» έφτασε στη Γη

Keywords
Τυχαία Θέματα