Άρης Σοϊλέδης για τον γάμο του με τη Μαρία Αντωνά: «Έχουμε κλείσει ημερομηνία»

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζονται να ανέβουν σε λίγους μήνες ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά.

Το πρωί της Παρασκευής (2/6), ο γνωστός ποδοσφαιριστής βρέθηκε καλεσμένος στην «Super Κατερίνα» και -μεταξύ άλλων- μίλησε για τον γάμο του με την εκλεκτή της καρδιάς του. Μάλιστα, ο ίδιος έκανε γνωστό ότι έχουν κλείσει την ημερομηνία, χωρίς όμως να την αποκαλύπτει.

«Σύντομα θα γίνει. Έχουμε κλείσει ημερομηνία, θα τη μάθετε σύντομα. Δεν την λέμε. Αρκετοί από εσάς θα είστε καλεσμένοι. Κάμερες μέσα δεν θέλουμε, ούτε στο πάρτι.

Απέξω μπορεί να είναι, να μιλήσουμε», είπε -μεταξύ άλλων- ο Άρης Σοϊλέδης για τον γάμο του.

Το ζευγάρι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας τον Σεπτέμβριο

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στην εφημερίδα RealLife, ο Άρης Σοϊλέδης αποκάλυψε ότι ο γάμος του με την δημοσιογράφο θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

«Έχω κάνει πρόταση γάμου στην Μαρία εδώ και δύο χρόνια. Ο γάμος ήταν να γίνει πριν από τον κορονοϊό, αλλά τον ακυρώσαμε μετά τη μετακόμιση και με συνδυασμό με κάποια προβλήματα υγείας που υπήρξαν πάλι πήγε παρακάτω.

Τώρα λέμε ο γάμος μας θα γίνει το Σεπτέμβριο, αφού το έχει αναλάβει μια διοργανώτρια γάμων γιατί εμείς την καθημερινότητά μας δεν προλαβαίνουμε να οργανώσουμε τίποτα», αποκάλυψε ο Άρης Σοϊλέδης.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη για Νίκο Σεργιανόπουλο: «Ήταν για όλους μας πολύ ξαφνικό, πολύ δύσκολο…»

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η αποκάλυψη για τον σύζυγό της -«Μου λέει μόνο τα κακά, καμιά φορά με βλέπει στο mute»

Λίτσα Πατέρα για ΑΝΤ1: «Δεν έχω κάνει συζητήσεις για τη νέα σεζόν γιατί…»

Keywords
Τυχαία Θέματα