Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η αποκάλυψη για τον σύζυγό της -«Μου λέει μόνο τα κακά, καμιά φορά με βλέπει στο mute»

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι βρίσκεται για άλλη μια χρονιά στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega και είναι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό.

Η γνωστή δημοσιογράφος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη, όπου -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε

στο τηλεοπτικό της μέλλον και στον σύζυγό της Άρη Γούτο. Συγκεκριμένα, η Φλορίντα Πετρουτσέλη τόνισε πως της αρέσει να βρίσκεται τηλεοπτικά μαζί με την κουμπάρα της, ενώ αποκάλυψε παράλληλα πως ο αγαπημένος της την παρακολουθεί στο… mute.

Όσα είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι στην εκπομπή του ΣΚΑΪ

«Χάρηκα υπερβολικά όταν επέστρεψα. Μου είχε λείψει πάρα πολύ. Εννοείται πως ήταν μία καλή απόφαση για εμένα, έχω μάθει να δουλεύω από πολύ μικρή», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε πως «είχα κάποιες καλές προτάσεις και με τιμά αν κάποιος με θέλει. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Πρέπει να σκεφτείς και άλλα, διάφορα πράγματα. Εν τέλει αποφάσισα να μην κάνω αυτό που μου πρότειναν και να επιστρέψω πίσω στην κουμπάρα. Με την Ελεονώρα καταλαβαινόμαστε σε μία ματιά».

Όσο για τον σύζυγό της, Άρη Γούτο, η Φλορίντα Πετρουτσέλι αποκάλυψε: «Ο άντρας μου μού λέει μόνο τα κακά. Δηλαδή δεν θα μου πει τα καλά, αλλά θα πει: “αυτό γιατί το είπες σήμερα;” και σπάνια με βλέπει. Καμιά φορά με βλέπει στο mute μόνο για παρέα. Μου λέει ότι είναι θαυμαστής μου».

Διαβάστε ακόμα:

Σπύρος Μαρτίκας για Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Κρίμα, έμπαινε στο σπίτι μου και απλά δεν θα ξαναμπεί ποτέ»

Άννα Βίσση: «Λύγισε» on camera -«Φοβάμαι μην τελειώσει αυτό που κάνω»

Γιώργος Παπαδόπουλος – Γαλάτεια Βασιλειάδη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν παντρεύονται το φετινό καλοκαίρι

Keywords
Τυχαία Θέματα