Μάθαμε και σας αποκαλύπτουμε τα βερνίκια νυχιών που χρησιμοποίησε η nail artist της Billie Eilish στα Grammys

H rapper Billie Eilish ήταν η μεγάλη νικήτρια των Grammys που διοργανώθηκαν την περασμένη Κυριακή. Η εμφάνιση της ήταν εξεζητημένη, όπως πάντα, και ένα το γύρο του διαδικτύου σε μερικά μόνο λεπτά. Κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα αλλά και το φακό πάνω της χάρη στο στο πράσινο κοστούμι Gucci που φορούσε που ήταν ασορτί με τα μαλλιά της αλλά και το μανικιούρ της. 

Δείτε
αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emi Kudo (@nailsbyemikudo) στις 27 Ιαν, 2020 στις 10:48 μμ PST

Η nail artist της Eilish, Emi Kudo, τοποθέτησε ακρυλικά, πολύ μακριά νύχια σε τετράγωνο σχήμα, τα οποία έβαψε πράσινα και ζωγράφισε το logo του οίκου Gucci. Η μανικιουρίστ αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το nail look της rapper. Χρησιμοποίησε το OPI Gel Polish στην απόχρωση Amazon…Amazoff ως βάση. Στη συνέχεια ζωγράφισε το logo με την απόχρωση Sun, Sea and Sand in my Pants.

H Eilish αν και είναι ιδιαίτερα εκκεντρική και νεαρή κατάφερε να απογειώσει την καριέρα της και παράλληλα να δημιουργεί τάσεις με τον απόλυτα, ξεχωριστό τρόπο της. Μετά το mullet cut που υιοθέτησε και το πράσινο χρώμα στην κορυφή των μαλλιών της έρχεται τώρα με το μανικιούρ της να φέρει στην επιφάνεια ένα nail trend που θα συζητηθεί και θα φορεθεί πολύ τους επόμενους μήνες.

Τόσο το κλασικό πράσινο όσο και η έντονη πράσινη-κίτρινη απόχρωση είναι υπέροχα για την Άνοιξη που έρχεται. Όσο για τον οίκο Gucci και το logo του θα είναι πάντα stylish.

Κεντρική photo: Kevin Mazur/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Grammy Awards 2020: Μπορεί το κόσμημα της Camila Cabello να στοίχισε 2 εκ. δολάρια, το φον ντε τεν της όμως ήταν super οικονομικό

Demi Lovato: Το μυστικό του make up artist της για να μην “τρέξει” η μάσκαρα ακόμη κι αν δακρύσετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα