Δείτε γιατί η Alicia Keys δεν φορά μακιγιάζ

Η Alicia Keys είναι μία από τις αγαπημένες μας stars. Ιδιαίτερη, πανέμορφη και με ένα look που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Εκείνο που την κάνει ακόμη πιο ξεχωριστή είναι το no makeup look της. Στην κυριολεξία όμως και όχι με την έννοια του συγκεκριμένου trend. H Keys δεν φορά μακιγιάζ, Καθόλου. Έχει υπέροχη επιδερμίδα την οποία φροντίζει.

Η ίδια μάλιστα σε συνέντευξη της το 2016 είχε δηλώσει πως σταματά να χρησιμοποιεί προϊόντα μακιγιάζ γιατί δεν θέλει ποια να

καλύπτει ούτε την επιδερμίδα της, ούτε το μυαλό της, ούτε την ψυχή της. Τίποτα.  Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε το album Here, στο οποίο υπήρχε ένα τραγούδι με την ονομασία “Girl Can’t Be Herself” με στίχους που είχαν να κάνουν με το μακιγιάζ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alicia Keys (@aliciakeys) στις 11 Ιαν, 2020 στις 11:38 πμ PST

Η Keys πήρε μεν τη συγκεκριμένη απόφαση αλλά αυτό δεν σημαίνει πως απέχει από τα απαραίτητα προϊόντα περιποίησης. Απλά εκείνη αποφασίζει πότε και τι ακριβώς θα απλώσει στην επιδερμίδα της, χωρίς όρους και καταναγκασμό.

Ο προσωπικός της  make up artist, Dotti, δήλωσε σε συνέντευξη του πως ναι μεν η Keys ακολουθεί την “makeup-free” φιλοσοφία αλλά κάποιες φορές αναγκάζεται να υιοθετήσει ένα minimal look. Επίσης προκειμένου η επιδερμίδα της να είναι λαμπερή και με υγιή όψη χρησιμοποιεί καθημερινά jade rolling με to οποίο κάνει μασάζ, ενυδατικά έλαια προσώπου αλλά και μάσκες όπως οι Eminence Clean Skin Probiotic Masque και SK-II Facial Treat Mask. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dotti (@therealistdotti) στις 1 Αύγ, 2019 στις 2:53 μμ PDT

O Dotti για να γεμίσει τα κενά στα φρύδια της χρησιμοποιεί ψεύτικες βλεφαρίδες, κάτι που είναι στ’ αλήθεια ιδιοφυές ενώ δημιουργεί φακίδες με το Anastasia Beverly Hills Brow Definer. Για να ενισχύσει τη φυσική λάμψη απλώνει το Vita Liberata Self Tanning Anti-Age Serum και για να μειώσει τη λιπαρότητα χρησιμοποιεί το Mally Ever Colour Poreless Face Definer Mattifier.

H Keys δεν είναι σκλάβα το μακιγιάζ αλλά ούτε και του makeup free. Αποφασίζει η ίδια αν και πότε θα απλώσει κάποιο προϊόν και τις περισσότερες φορές υπερισχύει το πρώτο. Και είναι πανέμορφη όπως και να ‘χει.

Κεντρική photo: Rich Fury/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Demi Lovato: Το μυστικό του make up artist της για να μην “τρέξει” η μάσκαρα ακόμη κι αν δακρύσετε!

Τα ωραιότερα ροζ, λαμπερά και κομψά nail looks του Χειμώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα