“Δεν είναι κακό να πάει στην Αμερική η Ελένη Μενεγάκη θα δει τηλεόραση εκεί και…”

Συνέντευξη στο “Πρω1νό” και στη Μαίρη Αρώνη παραχώρησε ο Μεγακλής Βιντιάδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη

Συγκεκριμένα, μίλησε για την απόφαση της παρουσιάστριας να κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση και να ζήσει στην Αμερική. Σύμφωνα με τα όσα είπε, μια παύση θα κάνει καλό στην παρουσιάστρια: “Δεν είναι κακό να πάει στην Αμερική η Ελένη Μενεγάκη.

Είναι και ο γιος της εκεί, θα δει άλλες εικόνες… Πιστεύω θα δει πολλή τηλεόραση εκεί και θα δει ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα εκτός από αυτά που κάνουμε εμείς στην Ελλάδα, πιο όμορφα. Είναι καλό για την Ελένη να κάνει παύση μια τηλεοπτική σεζόν, δεν είναι άσχημα”.

Όσο για το αν η συνεργασία του μαζί της ολοκληρώθηκε λόγω τσακωμού, ξεκαθάρισε: “Δεν μπορώ να πω ότι τσακωθήκαμε, μπορώ να πω ότι κάποια στιγμή ψυχρανθήκαμε, όχι εγώ εκείνη ψυχράνθηκε περισσότερο. Εγώ είχα την άποψη ότι η εκπομπή της είχε γίνει πλέον κουραστική, με την έννοια ότι ήταν κάθε χρόνο το ίδιο πράγμα”.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο γιος της παρουσιάστριας, Άγγελος δεν βρίσκεται στην Αμερική, αλλά στην Αθήνα, καθώς ακόμη είναι μαθητής.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Γνωστός ηθοποιός στο “Πρω1νό”: “Snik; Τι είναι το Snik; Δεν το ξέρω!” 

Πρω1νό: Η Ελένη Καστάνη απαντά για την Άννα Παναγιωτοπούλου 

Ο Χάρης Ρώμας ανακοίνωσε στο “Πρω1νό” πως το “Καφέ της Χαράς” θα συνεχιστεί και του χρόνου! 

Keywords
Τυχαία Θέματα