Το Πρω1νό -Γιώργος Λιάγκας: Το ευχαριστώ σε Κορινθίου – Νομικού στο φινάλε της εκπομπής

Η εκπομπή «Το Πρω1νό» του ΑΝΤ1 έριξε αυλαία για το καλοκαίρι, με τον Γιώργο Λιάγκα να ανανεώνει το ραντεβού με τους τηλεθεατές και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Μέσα σ΄όλα, ο παρουσιαστής σημείωσε στο φινάλες της εκπομπή πως η φετινή σεζόν ήταν για εκείνον μία νέα αρχή και παράλληλα μία δύσκολη πίστα. Επιπρόσθετα, ο Γιώργος Λιάγκας ευχαρίστησε τους συνεργάτες του που στάθηκαν

στο πλευρό τους, ενώ αποχαιρέτησε και την Αγλαΐα Λάτσιου που αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 μετά από οκτώ χρόνια συνεργασίας.

Μάλιστα, δε δίστασε να ευχαριστήσει δημόσια και τις Μαρία Κορινθίου και Δούκισσα Νομικού καθώς τόνισε πως «βοήθησαν αυτή εδώ την εκπομπή», παρά το γεγονός ότι αποχώρησαν από την εκπομπή πριν το φινάλε.

«Αυτή είναι η χειρότερη ώρα όλης της σεζόν, δεν το μπορώ καθόλου αυτό. Κάνω 28 χρόνια τηλεόραση και είναι κάτι που δεν θέλω να κάνω ποτέ. Η ώρα του αποχαιρετισμού. Για μπάνια θα πάμε και δεν θα καταλάβει ο κόσμος ποτέ γιατί κλαίνε όλοι, όταν τελειώνουν οι εκπομπές. Είναι συγκινητικό γιατί είναι μία μεγάλη προσπάθεια και ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει τι κόπο έχει για να δημιουργήσεις καθημερινά μία τρίωρη εκπομπή», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία υπάρχει πιθανότητα να βρίσκεται του χρόνου στην εκπομπή.

«Είναι φίλη μου πάνω από όλα. Το έχω ξαναπεί, ότι έχω κοιμηθεί στο κρεβάτι της, χωρίς εκείνην. Η φιλία, η αγάπη και η σχέση δεν σταματούν ποτέ. Είσαι μέσα στην καρδιά μου. Η Αργυρώ μπορεί να είναι του χρόνου μαζί μας, μπορεί και να μην είναι. Εγώ θέλω πολύ να είναι, όμως είναι μία δικιά της απόφαση που θα πάρει. Είσαι φίλη μου και σ’ αγαπάω πάρα πολύ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που πέρασε στον ημιτελικό

«Ο Πάνος Μιχαλόπουλος δεν είναι εύκολος στις επαφές του»

Μαύρο Ρόδο: Απογοητευμένο το Twitter με το φινάλε – Αποθέωση για την Ελένη Καρακάση

Keywords
Τυχαία Θέματα