Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης: Κρίση στον γάμο τους;

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης φαίνεται πως περνούν μια σοβαρή κρίση στον γάμο τους. Το τελευταίο διάστημα «γκρίζα» σύννεφα έχουν σκεπάσει τη σχέση του ζευγαριού, γεγονός που έχει προκαλέσει θλίψη σε όσους το γνωρίζουν και το αγαπούν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Real Life» και της δημοσιογράφου Αλεξάνδρας Αντωνίου το φετινό καλοκαίρι στάθηκε αιτία και αφορμή για να απομακρυνθεί το ζευγάρι. Από τη μία οι επαγγελματικές

υποχρεώσεις του γνωστού σεφ εκτός Αθηνών και από την άλλη η παρουσία της τραγουδίστριας στην πρωινή εκπομπή του OPEN έφεραν τη ρήξη στη σχέση τους.

Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης: Τι συμβαίνει στον γάμο τους;

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης είχαν ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, γεγονός που επηρέασε τη σχέση τους, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της εφημερίδας. Η τραγουδίστρια έμεινε όλο το χρονικό διάστημα στην Αθήνα – ακόμα και τις ημέρες που η εκπομπή δεν βγήκε στον αέρα τον Δεκαπενταύγουστο, ενώ ο σεφ στην Τήνο και, παράλληλα, ταξίδευε και σε άλλους προορισμούς.

Να σημειωθεί πως μέχρι πρότινος η Μαριάντα Πιερίδη περνούσε τα καλοκαίρι μαζί με τον γιο της στο νησί της Μεγαλόχαρης, καθώς εκεί ήταν η βάση του Δημήτρη Κατριβέση. Φέτος, ωστόσο, η ίδια δεν επισκέφτηκε καθόλου το αγαπημένο της κυκλαδίτικο νησί λόγω της εκπομπής «Καλοκαίρι yes».

Τόσο η Μαριάντα Πιερίδη όσο και ο Δημήτρης Κατριβέσης έχουν κρατήσει χαμηλό προφίλ και δεν έχουν τοποθετηθεί δημόσια σχετικά με το τι συμβαίνει στον γάμο τους. Να θυμίσουμε πως οι δυο τους γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2015 και δύο χρόνια μετά, το 2017, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Διαβάστε ακόμα:

 Απίστευτο ξύλο σε Iive του Light: Μπουνιές και σπασμένα ποτήρια σε κεφάλια

 Κατερίνα Καινούργιου: Η σχέση της με τον Κωνσταντινίδη και το πείραγμα στον Μικρούτσικο

 Ανθή Σαλαγκούδη: «Όταν ξυπνάς και είσαι μια ανάσα πριν από τα 40…»

Keywords
Τυχαία Θέματα