Δανάη Μπάρκα: Η τρυφερή φωτογραφία με τη γιαγιά της – «Στα εύκολα και στα δύσκολα»

Το φετινό καλοκαίρι ήταν αρκετά δύσκολο και γεμάτο δυσάρεστα γεγονότα, με τους παρουσιαστές των εκπομπών να επιστρέφουν «μουδιασμένοι» στις θέσεις τους και να υποδέχονται τους τηλεθεατές στην παρέα τους. Ανάμεσά τους η Δανάη Μπάρκα.

Η σεζόν δε ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την παρουσιάστρια, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με το αυτί της και ακολουθεί αγωγή προκειμένου να ανακουφιστεί από τον πόνο που την ταλαιπωρεί. Αυτός είναι και ο λόγος που το «Πάμε Δανάη» βγήκε με καθυστέρηση

στον αέρα του MEGA.

Ειδικότερα, η Δανάη Μπάρκα έκανε πρεμιέρα δύο ημέρες μετά από τις υπόλοιπες ψυχαγωγικές εκπομπές και παρά το θέμα υγείας που εξακολουθεί να την ταλαιπωρεί, όπως γνωστοποίησε μέσα από τα social media, η ίδια ήταν επαγγελματίας και κανείς δεν κατάλαβε τίποτα.

Η Δανάη Μπάρκα μαζί με τη γιαγιά της

Το πρωί της Κυριακής, η παρουσιάστρια συναντήθηκε με ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα, που δεν είναι άλλο από τη γιαγιά της, την κυρία Τούλα. Η Δανάη Μπάρκα της έχει τεράστια αδυναμία και απολαμβάνει κάθε φορά τις συζητήσεις και τις βόλτες τους.

Ακόμα και στις πιο δύσκολες φάσεις της ζωής της, η γιαγιά της γνωρίζει τον τρόπο να την κάνει καλά. «Στα εύκολα και στα δύσκολα αυτό το χέρι είναι γιατρικό», σημείωσε η Δανάη Μπάρκα στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Απίστευτο ξύλο σε Iive του Light: Μπουνιές και σπασμένα ποτήρια σε κεφάλια

 Κατερίνα Καινούργιου: Η σχέση της με τον Κωνσταντινίδη και το πείραγμα στον Μικρούτσικο

 Ανθή Σαλαγκούδη: «Όταν ξυπνάς και είσαι μια ανάσα πριν από τα 40…»

Keywords
Τυχαία Θέματα