Ιωάννα Τούνη: Έκανε την πρώτη βραδινή έξοδο χωρίς τον γιο της μετά τη γέννα – «Έχω άγχος»

Την πρώτη έξοδό της μετά τη γέννηση του γιου της έκανε η Ιωάννα Τούνη! Η γνωστή influencer αποχωρίστηκε τον μικρό «Νουνίτο» για μερικές ώρες προκειμένου να δώσει το «παρών» στα 30α γενέθλια της κολλητής φίλης της και νονάς του γιου της, Στέλλας Πάσαρη.

Την αποκάλυψη έκανε η Ιωάννα Τούνη, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

κάποιες φωτογραφίες και βίντεο από την έξοδό της. Η ίδια ήταν πολύ αγχωμένη, αφού για πρώτη φορά μετά από 8,5 μήνες χρειάστηκε να αφήσει τον γιο τους.

Οι δυο τους είναι πραγματικά αχώριστοι, με την Ιωάννα Τούνη να τον παίρνει μαζί της από το γυμναστήριο μέχρι τις βόλτες με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Μπορεί οι πρώτοι μήνες της μητρότητας να είναι ιδιαίτερα δύσκολοι, όμως η επιχειρηματίας αντιμετώπισε με ψυχραιμία αυτή την περίοδο, μιας και ήταν πολύ χαρούμενη για το μωρό της.

«Έβγαλα γαλατάκι με το θήλαστρο και άφησα πρώτη φορά τον μπέμπη μου μετά από 8,5 μήνες για να πάω στα γενέθλια της κολλητής μου. Έχω άγχος. Το μωρό είναι με τη θεία μου στο σπίτι», έγραψε αρχικά η Ιωάννα Τούνη στο προφίλ της στο Instagram.

«Το λες και πολιτισμικό σοκ μετά από τόσο καιρό που έχω να βγω. Με ρώτησε ο σερβιτόρος τι θέλω και προσπαθούσα να θυμηθώ τι ποτό έπινα», αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη για την πρώτη βραδινή έξοδό της μετά από καιρό.

Λίγο πριν ξημερώσει, η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε στο σπίτι της και ενημερώθηκε από τη θεία της ότι ο γιος της ξύπνησε δύο φορές για αγκαλίτσα και κοιμήθηκε ξανά. «Μόλις γύρισα σπίτι και το μωρό κοιμάται ακόμη. Μου είπε η θεία μου ότι ξύπνησε δύο φορές για αγκαλίτσα».

Διαβάστε ακόμα:

 Τζένη Μελιτά: Χόρεψε ζεϊμπέκικο στον γάμο της! Βίντεο

 Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έγινε πατέρας για τρίτη φορά!

 Κώστας Φραγκολιάς: «Με τη σύντροφό μου είχαμε χωρίσει και μετά από 13 χρόνια τα ξαναβρήκαμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα