Μαριάλένα Ρουμελιώτη: Αποκαλύπτει γιατί έκανε έκκληση μέσω Twitter για την οικογένειά της πριν το Survivor

Τα γραφεία της Acyn Medya επισκέφτηκαν  ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη λίγες ημέρες πριν αναχωρήσουν για το Survivor All Star. Το ζευγάρι, που αποτέλεσε δύο από τους πιο δυνατούς παίκτες του κύκλου τους, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», με τη γυμνάστρια να ξεκαθαρίζει γιατί έκανε αυτή την ανάρτηση – έκκληση στο Twitter για

την οικογένειά της.

«Στο δικό μας παιχνίδι, η οικογένεια μου εμένα ήταν πιο άπειροι και εκτεθήκαμε λίγο. Το Twitter δεν χαρίζει οπότε θεωρώ ότι η οικογένεια είναι ένα θέμα το οποίο δεν πρέπει να αγγίζεται, γιατί όλοι περνούν δύσκολα που φεύγουν τα δικά τους πρόσωπα, οπότε για αυτό έκανα αυτή τη έκκληση», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Από την πλευρά του, ο Σάκης Κατσούλης μίλησε για την οικονομική συμφωνία που έκαναν, μετά τις φήμες που θέλουν κάποιους παίκτες να έχουν συμφωνήσει να εισπράττουν πάνω από 5.000€ εβδομαδιαίως.

«Πάω για να γυρίσω υγιής. Είναι δύσκολο ταξίδι και πρέπει να ετοιμάσουμε πολλά πράγματα. Μακάρι να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στο ότι περάσαμε το 2021. Τα συμβόλαια είναι 34 σελίδες και είναι ίδια για όλους. Εγώ με την Μαριαλένα το υπογράψαμε μαζί και ήταν ολόιδιο. Όποιος καταφέρει και πάρει παραπάνω χρήματα δεν τα παίρνει από εμένα τα παίρνει από την παραγωγή με γεια του με χαρά του. Εγώ προσωπικά δεν το έχω κάνει», ήταν τα λόγια του Σάκη Κατσούλη.

Διαβάστε ακόμα:

 Βικτώρια Καρύδα: Η αποστομωτική απάντηση σε γυναίκα που την αποκάλεσε «τεθλιμμένη»

 Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Είχε μπει ο χάρος μέσα στο σπίτι μας, τον βλέπαμε»

 Πόπη Τσαπανίδου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της νέας θέσης της στον ΣΥΡΙΖΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα