Μαίρη Συνατσάκη: Η εντυπωσιακή τούρτα για τα γενέθλιά της και το επικό βίντεο

Τα φετινά γενέθλια της Μαίρης Συνατσάκη ήταν αναμφίβολα τα πιο ξεχωριστά και πιο χαρούμενα της ζωής της, αφού ήταν τα πρώτα που πέρασε μαζί με τη νεογέννητη κόρη της! Το 2022 επιφύλασσε τη μεγαλύτερη έκπληξη στο φινάλε του για την επιχειρηματία και τον σύντροφό της, Ίαν Στρατη, μιας και έγιναν γονείς.

Και μπορεί φέτος το ζευγάρι να μην διασκέδασε με πολύ κόσμο τα γενέθλια της Μαίρης Συνατσάκη, όμως δύο αγαπημένα της πρόσωπα βρέθηκαν στο σπίτι της και τής τραγούδησαν ψιθυριστά το παραδοσιακό τραγουδάκι γενεθλίων. Ο λόγος για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου,

που θα είναι και νονά του παιδιού της και τον Fipster (Φίλιππο Ιωάννου).

Η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες από την εντυπωσιακή τούρτα της και βίντεο από το χθεσινό βράδυ τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

«Οι ευχές σας… Αχ! Είστε ένα αριστούργημα και αληθινά σας ευγνωμονώ. 4 άνθρωποι σε τούτο το σαλόνι καταφέραμε δέκα λεπτά πριν φύγει η μέρα να κόψουμε την τούρτα. Δεν έχω γελάσει περισσότερο σε σβήσιμο κεριών και στα στοριζ μου θα καταλάβετε γιατί και επίσης δεν έχω ξανά τσιρίξει (χαμηλόφωνα) για τούρτα!

Τα τελευταία χρόνια την τούρτα μου την ετοιμάζει η @adalivitsanou και μάλιστα πια, δεν της ζητάω καν εγώ τι θέλω να έχει. Παίρνει έμπνευση και δημιουργεί κάτι μοναδικό και ταιριαστό με την ζωή μου. Κάπως έτσι φέτος άνοιξα το κουτί και αντίκρισα αυτήν την ροζ φαντασμαγορία που ονοματίζω “Οι τρεις γάτοι με τα δώρα” και… Το Πιτσίνι. Αυτό είναι λοιπόν. 38! Πιο έτοιμη από ποτέ / Let’s do dis», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/12/221228213059_mairiboo.mp4

Διαβάστε ακόμα:

 Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Είχε μπει ο χάρος μέσα στο σπίτι μας, τον βλέπαμε»

 Πόπη Τσαπανίδου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της νέας θέσης της στον ΣΥΡΙΖΑ

 Eurovision 2023: Δείτε για πρώτη φορά τα 7 υποψήφια τραγούδια για την ελληνική συμμετοχή

Keywords
Τυχαία Θέματα