Μαρία Τζομπανάκη: Το απρόοπτο περιστατικό που χάλασε τα σχέδια στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη

Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανία «Καλύτερα δε γίνεται» με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Ματωμένα Χώματα» που πρωταγωνιστεί. Η γνωστή ηθοποιός ετοιμάζεται μετά από πολλά χρόνια να ανέβει στο θεατρικό σανίδι και η χαρά της είναι μεγάλη!

Παράλληλα, η Μαρία Τζομπανάκη αναφέρθηκε και στον γάμο του γιου της, Ορφέα Αυγουστίδη με την αγαπημένη του Γεωργία. Μπορεί ο καιρός

να ήταν βροχερός εκείνη την ημέρα, ωστόσο η διάθεση και η αγάπη του ζευγαριού δεν άφησε τίποτα να χαλάσει.

«Λένε ότι όποιος δεν χτίσει και δεν παντρέψει δεν έχει καταλάβει τη ζωή. Ναι, συμφωνώ γιατί έχω χτίσει και ήταν λιγότερο αγχωτικό. Ο γάμος ήταν το κάτι άλλο! Παρά το γεγονός ότι τα παιδιά φρόντισαν για πολλά πράγματα, όταν βρέχει την ημέρα του γάμου σου, αυτό αλλάζει όλη την προετοιμασία, εκεί χάλασαν όλα.

Τα παιδιά είχαν στολίσει, είχαν σκηνοθετήσει ένα παραμύθι και ξαφνικά βρεθήκαμε στριμωγμένοι σε μια μικρή αίθουσα. Αλλά η αγάπη των παιδιών τα ξεπέρασε όλα! Ήταν ένα πάρτι μέχρι το πρωί, που κανένας δεν καθόταν! Είχαμε καλεσμένους από παντού, ήταν όλοι υπέροχοι», ήταν τα λόγια της Μαρίας Τζομπανάκη.

Διαβάστε ακόμα:

 Ναταλία Γερμανού: Συγκινήθηκε στον αέρα με ερώτηση για τον πατέρα της

 Άννα Μαρία Ηλιάδου για τη φημολογούμενη σχέση με τον Mad Clip: «Ξέρω εγώ τι έγινε και αυτό είναι που μετράει»

 Κατερίνα Καραβάτου: Επιδεινώθηκε η υγεία της – Όσα είπε στον αέρα της εκπομπής

Keywords
Τυχαία Θέματα