Βίκυ Καγιά: «Δεν μου έχουν στείλει μήνυμα οι παλιοί κριτές»

Τη Βίκυ Καγιά συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» και εκείνη μίλησε για τα πρώτα γυρίσματα του GNTM, τα σχόλια του Νίκου Αποστολόπουλου ενώ απάντησε και στην αρνητική κριτική που δέχτηκε η Σοφία Χατζηπαντελή, που αποτελεί μία από τις νέες προσθήκες στην επιτροπή του show.

Σχετικά με τα γυρίσματα του GNTM, η παρουσιάστρια είπε: «Τα πρώτα γυρίσματα είναι πολύ ωραία! Κουραζόμαστε πολύ αλλά ευτυχώς έχουμε μια όμορφη ομάδα. Από την πρώτη στιγμή δέσαμε, λένε εκείνοι τα δικά τους και εγώ τα δικά μου…».

Όταν ρωτήθηκε για τα σχόλια του Νίκου Αποστολόπουλου,

ο οποίος ανέφερε ότι η Βίκυ Καγιά «μαγείρεψε» την επιτροπή ώστε να είναι εκείνη η βασίλισσα, η ίδια είπε: «Τον Νίκο Αποστολόπουλο τον ξέρω από μικρό παιδί. Να του πείτε ότι τον αγαπώ. Δεν μπορώ να πω κάτι κακό. Τον εκτιμώ πολύ, θα μου εξηγήσει τι εννοεί».

Όσον αφορά στο τι θα δούμε στις πρώτες auditions, η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε: «Θα κλάψετε και από γέλιο και από συγκίνηση γιατί οι μεγαλύτερες γυναίκες που έχουν έρθει, δεν έχουν μόνο ωραία πόδια και ωραία δέρματα, έχουν έρθει και με πολύ ωραίες ιστορίες που δίνουν ωραία μηνύματα. Είναι και κουκλάρες».

Στην ερώτηση για το αν έλαβε κάποιο μήνυμα από τους παλιούς κριτές, η παρουσιάστρια απάντησε: «Δεν μου έστειλαν οι παλιοί κριτές μηνύματα για καλή επιτυχία. Αλλά δεν πειράζει, δεν σημαίνει κάτι κακό».

Όσον αφορά στην αρνητική κριτική που δέχτηκε η Σοφία Χατζηπαντελή σχετικά με τα φρύδια της, η Βίκυ Καγιά τάχθηκε στο πλευρό της καταδικάζοντας τα αρνητικά σχόλια. Η παρουσιάστρια υποστήριξε το ότι το μοντέλο έχει κάνει μια πολύ μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό και ότι είναι άριστη επαγγελματίας. Παράλληλα, επισήμανε ότι κανένας δεν έχει δικαίωμα να κρίνει την εμφάνιση κανενός.

Διαβάστε ακόμα:

 Αλεξάνδρα Καϋμένου: Αποχωρεί από την ΕΡΤ – Το συγκινητικό αντίο της

 Survivor: Ζαλίζουν τα ποσά που έχουν συγκεντρώσει μέχρι σήμερα οι παίκτες

 Συγκινεί η Αλίκη Κατσαβού: Η φωτογραφία του Κώστα Βουτσά με τον Φοίβο ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα

Keywords
Τυχαία Θέματα