Άννα Μαρία Ηλιάδου για τη φημολογούμενη σχέση με τον Mad Clip: «Ξέρω εγώ τι έγινε και αυτό είναι που μετράει»

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και Πάλι». Το πανέμορφο μοντέλο αναφέρθηκε στο reality μοντέλων, στη ζωή του μετά το παιχνίδι ενώ ρωτήθηκε και για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Mad Clip.

Όσον αφορά στην ανανεωμένη κριτική επιτροπή του

GNTM, η Άννα Μαρία Ηλιάδου δήλωσε ότι συμφωνεί με την αλλαγή που έγινε, ωστόσο περιμένει να τους δει στον τηλεοπτικό αέρα. Η ίδια εξέφρασε την αδυναμία της στη Βίκυ Καγιά ενώ υποστήριξε και τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Όταν η Άννα Μαρία Ηλιάδου ρωτήθηκε για τα επαγγελματικά της μετά το GNTM, το μοντέλο μίλησε με ειλικρίνεια λέγοντας: «Η Ελλάδα δεν έχει τόσες δουλειές στο modeling γι’ αυτό προσπαθούμε να βγούμε όλες έξω. Στην Ελλάδα υπάρχει το Instagram, δουλεύεις με το Instagram. Εγώ προσωπικά από εκεί βγάζω τα λεφτά μου».

Παράλληλα, το γνωστό μοντέλο ρωτήθηκε και για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Mad Clip: «Έχει γραφτεί ότι είχα σχέση με άνθρωπο που δεν είχα. Δεν θέλω να συζητήσω το κομμάτι του Mad Clip και αυτό δεν το είχα κάνει κιόλας. Δεν νιώθω ότι έχω να πω κάτι στον κόσμο γι’ αυτό. Ξέρω εγώ τι έγινε και αυτό είναι που μετράει».

Διαβάστε ακόμα:

 Αλέξης Κούγιας: «Ο Ορέστης Τζιόβας επιβεβαίωσε όσα είπε ο Γιάννης Λιγνάδης στην κατάθεσή του και αυτογελοιοποιήθηκε»

 Γιάννης Καλλιάνος – Χάρις Δαμιανού: Βάφτισαν τον γιο τους!

 Βίκυ Καγιά: «Δεν μου έχουν στείλει μήνυμα οι παλιοί κριτές»

Keywords
Τυχαία Θέματα