Κατερίνα Καραβάτου: Επιδεινώθηκε η υγεία της – Όσα είπε στον αέρα της εκπομπής

Η Κατερίνα Καραβάτου αυτό το Σαββατοκύριακο δεν βρίσκεται στο πόστο της στην εκπομπή του Mega «Τι λες τώρα», καθώς νοσεί δεύτερη φορά από κορονοϊό. Η γνωστή παρουσιάστρια διαγνώστηκε θετική και έτσι μπήκε σε καραντίνα, όπως προβλέπουν τα μέτρα προστασίας.

Ωστόσο, στη χθεσινή εκπομπή του Mega, η Κατερίνα Καραβάτου ήταν παρούσα μέσω του διαδικτύου και σχολίαζε κανονικά τα θέματα της εκπομπής. Κάτι τέτοιο δεν κατάφερε σήμερα να επιτευχθεί, αφού

η κατάσταση της υγείας της παρουσιάστριας επιδεινώθηκε. Μιλώντας τηλεφωνικά με τους συνεργάτες της τούς ανακοίνωσε ότι πέρασε ένα δύσκολο βράδυ.

«Σήμερα θα είμαι μαζί σας τηλεφωνικά. Εγώ δεν είμαι καλά, υπήρξε μία επιδείνωση το βράδυ και γι’ αυτό δεν μπορώ να είμαι μαζί σας σήμερα αλλά θα σας απολαύσω από την τηλεόραση, όπως και οι υπόλοιποι.

Το βράδυ υπήρξε μια κατάσταση που δεν ήταν καλή και συνεχίζεται… Επειδή καταλαβαίνω ότι αυτό συμβαίνει σε πολύ κόσμο από τα μηνύματα που έχω λάβει, θέλω να πιστεύω ότι είναι ακόμα 2-3 ημέρες. Όλα θα πάνε καλά», ήταν τα λόγια της Κατερίνας Καραβάτου.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιάννης Καλλιάνος – Χάρις Δαμιανού: Βάφτισαν τον γιο τους!

 Βίκυ Καγιά: «Δεν μου έχουν στείλει μήνυμα οι παλιοί κριτές»

 Αλεξάνδρα Καϋμένου: Αποχωρεί από την ΕΡΤ – Το συγκινητικό αντίο της

Keywords
Τυχαία Θέματα