Προβλέψεις Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Μην ξοδεύεις την ενέργειά σου σε ανούσια και λάθος πράγματα που δεν οδηγούν πουθενά. Κάνε στο μυαλό σου μια λίστα με τις ουσιαστικές σου προτεραιότητες για σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Νιώθεις πως δεν σου συμπεριφέρονται όπως σου αξίζει και αυτό σε σε εκνευρίζει απίστευτα. Στο ερωτικό κομμάτι μπορεί μια σχέση εξ αποστάσεως να λειτουργήσει, αρκεί να το θέλετε και οι δυο σας πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αν θες οι άλλοι να είναι ειλικρινείς απέναντί σου,

τότε πρέπει να αλλάξεις στάση και να είσαι κι εσύ. Μην απαιτείς από κανέναν να σου προσφέρει κάτι που δεν προσφέρεις ούτε εσύ. Άλλαξε τον τρόπο που αντιμετωπίζεις κάποια πράγματα και μην εθελοτυφλείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα σου προτείνουμε να δείξεις το καλύτερό σου πρόσωπο στις νέες επαγγελματικές γνωριμίες γιατί σίγουρα θα σου φανούν χρήσιμες στο μέλλον και θα σε φέρουν κοντά στους σωστούς ανθρώπους.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Πάντα ξοδεύεις πολύ χρόνο ανησυχώντας για αγαπημένους σου ανθρώπους, χωρίς όμως ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Μην ξεχνάς πως δεν μπορείς να βοηθήσεις κάποιον αν δεν θέλει πρώτα ο ίδιος να βοηθηθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μην φλερτάρεις με άτομα που δεν έχεις πρόθεση να κάνεις κάτι περισσότερο. Βρες αυτόν τον έναν και μοναδικό που θες στη ζωή σου και προσπάθησε να τον κατακτήσεις. Προσοχή στην υγεία σου και στα οικονομικά σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα θα κληθείς να πάρεις μια θέση στη δουλειά σου για κάτι που έχει συμβεί και σε συμβουλεύουμε να υπερασπιστείς εκείνους που έχουν δίκιο. Σε ό,τι βάλεις στόχο αυτή την εβδομάδα κινήσου αργά και μεθοδικά, χωρίς βεβιασμένες κινήσεις και απροσεξίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Έχεις καταλάβει πια πως όσα έχεις περάσει στη ζωή σου σε σε διαμόρφωσαν σε αυτό που είσαι σήμερα. Αγαπάς τα λάθη σου και δεν θες να τα ξανακάνεις. Βρες χρόνο να φροντίσεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Άφησες πια πίσω σου την ανασφάλεια που ένιωθες και ξαφνικά έχεις τέτοια αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου που τους αφήνεις όλους με το στόμα ανοιχτό. Συνέχισε να δουλεύεις ομαδικά και θα σημειώσεις μεγαλύτερη πρόοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Από σήμερα αρχίζεις και νιώθεις ξανά περισσότερο ο εαυτός σου και αυτό σε ανακουφίζει και σε γεμίζει χαρά. Στα ερωτικά σου αντιλαμβάνεσαι πως ο σύντροφός σου δεν σου λέει όλη την αλήθεια. Σου προτείνουμε να κάνεις μια συζήτηση μαζί του για να δεις που πηγαίνει η σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η οικογένειά σου δυστυχώς δεν σου δείχνει σε καμία περίπτωση την υποστήριξη που θα ήθελες , αλλά πια αρχίζεις και αντιλαμβάνεσαι πως δεν γίνεται πάντα να καταλαβαίνουν οι άλλοι όλα όσα νιώθεις όταν δεν τα εκφράζεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ξεκινάς τη βδομάδα με ενέργεια και μια διάθεση για ξεκαθαρίσματα. Πριν κάνεις δραστικές αλλαγές, ηρέμησε και ζήτα και μια δεύτερη γνώμη από κάποιον που εμπιστεύεσαι από το φιλικό σου περιβάλλον.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα