Ο Αντώνης Καρυστινός μιλάει για την «Επιστροφή» και τον ρόλο του και αποκαλύπτει…

Ο γνωστός ηθοποιός Αντώνης Καρυστινός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό mytv και μίλησε για τον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά του ant1 «Η επιστροφή».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ο ρόλος που παίζει στη συγκεκριμένη σειρά είναι πολύ δύσκολος καθώς υποδύεται τον πατέρα ενός εξαφανισμένου παιδιού.

«Η «Επιστροφή» είναι αυτό που εύχεται κανείς να μην του συμβεί στη ζωή του. Εγώ υποδύομαι τον Ορέστη, τον πατέρα ενός εξαφανισμένου παιδιού, ο οποίος βιώνει αυτή την εξαφάνιση όπως και όλη η οικογένεια του σχεδόν 20 χρόνια.

Έχει νιώσει τη θλίψη και τον πόνο. Η «Επιστροφή» είναι ένα κόνσεπτ με πολλές εναλλαγές χώρων, έχει πολύ δυνατό σενάριο και έντονες στιγμές. Έχουμε μικρές σκηνές για να εναλλάσσουμε χώρους. Αυτό κάνει τη σειρά να έχει το κάτι παραπάνω παραγωγικά. Έχει, λοιπόν, κάποια στοιχεία πέρα από το σενάριο που κάνουν τον τηλεθεατή να ευχαριστιέται παραπάνω»

Τι ξεχωριστό έχει αυτή η σειρά;
«Είναι μια σειρά που δεν είναι απλώς δραματική και μυστηρίου, αλλά δίνουμε μεγάλη σημασία στον τρόπο με τον οποίο γίνονται τα γυρίσματα και οι σκηνές, για το καλύτερο αποτέλεσμα»

Ως ηθοποιός τι μήνυμα θα ήθελε να περάσει η σειρά στους τηλεθεατές;
«Εγώ προσωπικά σε κάθε επεισόδιο προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να γίνεται σαφές στον τηλεθεατή αυτό που κάνω. Να έχει ενδιαφέρον αυτό που βλέπει», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Mytv.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ετεοκλής Παύλου μιλάει με τα πιο τρυφερά λόγια για την Ελένη του!

Keywords
Τυχαία Θέματα