Οι προβλέψεις της ημέρας από τον Σταύρο Μιχαήλο…

Ευχαριστούμε τον Σταύρο Μιχαήλο και το provlepseis.gr

ΔΕΥΤΕΡΑ 8/10
ΚΡΙΟΣ
Καθώς είστε ιδιαιτέρως προικισμένοι άνθρωποι ψάξτε βαθιά μέσα σας και είναι βέβαιο πως θα βρείτε τη δύναμη να ισορροπήσετε. Ένταση και μπλοκάρισμα είναι το κύριο χαρακτηριστικό για την αισθηματική σας ζωή. Μην πυροδοτείτε με τη στάση σας τα υπάρχοντα προβλήματα.
ΤΑΥΡΟΣ
Οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου, βρίσκεστε ήδη, ανάμεσα σε κάποια βαριά, πιεστική, αλλά εξαγνιστική διαδικασία, που σας μεταμορφώνει και σας αναγεννά. Οι πλανητικές διατάξεις σας ενθαρρύνουν να προβάλλετε επιτέλους με ξεκάθαρο

τρόπο τις επιθυμίες σας προς το σύντροφό σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα σας απασχολήσει άμεσα και έντονα η κοινωνική και επαγγελματική σας αναρρίχηση. Για να κερδίσετε περισσότερα από στη σχέση σας, θα πρέπει να είστε διπλωματικοί. Μην ανοίξετε έντονες συζητήσεις με το σύντροφό σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα και είναι πιθανόν να προκύψουν ευχάριστες επαφές και νέες αισθηματικές γνωριμίες από το φιλικό σας περιβάλλον. Η δημιουργικότητά σας, θα αναζητά πρακτικούς τρόπους έκφρασης. Είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά για την υλοποίηση των στόχων σας.
ΛΕΩΝ
Καθώς φαίνεται αναζητάτε περισσότερες απολαύσεις στον έρωτα όπως και στιγμές που θα σας επιτρέψουν να εκφράσετε τις επιθυμίες σας. Το να ασχοληθείτε και λίγο με το δικό σας χώρο δεν θα είναι καθόλου άσχημο αρκεί να μην επεκταθείτε και σε άλλων.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σημαντική θα είναι η συμβολή φίλων και κοινωνικών συναναστροφών, στην επίτευξη των επιδιώξεών σας. Εάν επιθυμείτε να ξεπεραστούν τα προβλήματα φτιάξτε μια γέφυρα επικοινωνίας με το σύντροφό σας και περιορίστε κάθε εγωιστική τάση.
ΖΥΓΟΣ
Οι συνεργασίες και οι νέοι συνεταιρισμοί που θα γίνονται τώρα, θα είναι πολύ εποικοδομητικοί. Σήμερα θα δώσετε έμφαση στην αγάπη και στον έρωτα. Είναι πολύ πιθανόν κάποιο άτομο μικρότερο από εσάς, να έλξει το ερωτικό σας ενδιαφέρον.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι προσωπικές σας σχέσεις θα βρεθούν σε αρκετά καλό επίπεδο. Η δημιουργία ενός αισθηματικού δεσμού, είναι πολύ πιθανή σήμερα. Ευνοούνται οι συλλογικές προσπάθειες, εργασίες σε σχέση με αντιπροσωπείες, συνεργασίες με μεγάλους οργανισμούς και εταιρίες και η επαφή με πλατύ κοινό.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Κατάλληλη ημέρα, για να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας, να βάλετε νέους στόχους και να διαφημιστεί το όνομα και η εργασία σας. Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει αναγνωρίζονται από το σύντροφό σας και αυτό εγγυάται μία καλύτερη πορεία στη σχέση σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα φαίνεται να σας απασχολούν κάποιες οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Είναι βέβαιο πως θα γοητεύσετε τον ερωτικό σας σύντροφο! Το να ανατρέψετε τα πάντα επειδή πιστεύετε πως κάποιοι σας έχουν επιβάλλει, δεν θα είναι και τόσο ευχάριστο για το περιβάλλον σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην διστάζετε με τίποτε τώρα να προχωρήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Επιτυχίες επαγγελματικές και κοινωνικές, αρχίζουν να φαίνονται στον ορίζοντα. Εσείς και ο σύντροφός σας δίνετε έμφαση στην κοσμική ζωή. Παρευρεθείτε σε συγκεντρώσεις και αν είστε αδέσμευτοι κάντε νέες γνωριμίες.
ΙΧΘΥΣ
Σήμερα δίνετε έμφαση στο αντίθετο φύλλο και σε θέματα συναισθηματικής φύσης, τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. Πιθανόν τώρα να παρουσιαστούν κάποιες δυσκολίες οικονομικής φύσεως εξαιτίας κακών υπολογισμών.

The post Οι προβλέψεις της ημέρας από τον Σταύρο Μιχαήλο… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα