Μαρία Μπεκατώρου για «Chase»: «Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη, ραντεβού τον Σεπτέμβρη»

Η τηλεοπτική σεζόν 2022-2023 έφτασε στο τέλος της, με τους παρουσιαστές ψυχαγωγικών και ενημερωτικών εκπομπών να ρίχνουν αυλαία σήμερα, αποχαιρετώντας το τηλεοπτικό κοινό που τους στήριξε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ανάμεσα σε αυτούς και η Μαρία Μπεκατώρου.

Η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια στην οικογένεια του MEGA, παρουσιάζοντας με επιτυχία το καθημερινό παιχνίδι «The Chase», το οποίο έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές, όπως αποδεικνύουν τα νούμερα της τηλεθέασης. Έφτασε η στιγμή, λοιπόν, οι κάμερες

να κλείσουν και όλοι συντελεστές να κάνουν ένα διάλειμμα.

Λίγο πριν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές της η Μαρία Μπεκατώρου θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της προς τον κόσμο που στήριξε από την πρώτη στιγμή τη δουλειά τους. Η παρουσιάστρια έδωσε ραντεβού μαζί τους τον Σεπτέμβρη!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @mariampekatwrou

Το μήνυμα της Μαρίας Μπεκατώρου μετά το τέλος της σεζόν για το «Chase»

«Σκέφτομαι τι να γράψω… Σήμερα ολοκληρώνεται το “Chase” μας και μου έρχονται στο μυαλό όλες οι φανταστικές στιγμές που ζήσαμε και φέτος… Και ήσασταν μαζί μας από την αρχή… Και μας αγαπήσατε και καταφέραμε να έχουμε ραντεβού κάθε απόγευμα στο @megatvcom.

Αγαπάμε τόσο πολύ τη δουλειά μας που έχουμε αγωνία να σας αρέσει αυτό που κάνουμε. Και έχω εισπράξει τόση αγάπη που νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστούμε! Ραντεβού το Σεπτέμβρη», σημείωσε η Μαρία Μπεκατώρου.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Ιωαννίδου: «Είμαι υπέρ να επιστρέψει ο Κιμούλης, αλλά είναι αντιπαθέστατος»

 Στέλλα Ανδρεάδου: Το πρώτο μήνυμα από την Ελλάδα μετά το «Survivor All Star»

 Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η κόρη της έγινε 11 ετών! Η τρυφερή φωτογραφία τους

Keywords
Τυχαία Θέματα