Σταύρος Σβήγκος: «Μακάρι να μπορούσα να ζήσω μια εγκυμοσύνη να δω πώς είναι»

Ο Σταύρος Σβήγκος απολαμβάνει κάθε στιγμή της πατρότητας και προσπαθεί να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί με τον γιο του. Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα» και στον Σαράντη Μαριεττή και μίλησε για την καθημερινότητά τους, το σύνδρομο της ανδρολοχείας αλλά και τη γυναικεία πλευρά του.

«Με τον γιο μου είμαστε σούπερ! Παίζουμε, κάνουμε και πιο δημιουργικά πράγματα, το δέσιμο έρχεται όταν του μαγειρεύεις, όταν το κάνεις μπάνιο, όταν είσαι κοντά του. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έκανα φέτος τηλεόραση», είπε αρχικά ο Σταύρος Σβήγκος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stavros Svigkos (@stavros_svigkos)

Ο Σταύρος Σβήγκος μιλάει για το σύνδρομο ανδρολοχείας

Ο Σταύρος Σβήγκος περιέγραψε και το σύνδρομο ανδρολοχείας που βίωσε την περίοδο που ήταν έγκυος η πρώην σύντροφός του, αναφέροντας τα συμπτώματα που είχε:

«Έχεις τέτοια συμπτώματα την περίοδο που είναι έγκυος η σύντροφός σου, ωραία είναι εντάξει. Μακάρι να μπορούσαμε να ζήσουμε και εμείς εγκυμοσύνη να δούμε πως είναι. Είχα λιγούρες, έτρωγα πολύ έλεγα τι γίνεται εγώ το έχω το παιδί; Όσο κοντά είσαι με το σύντροφο σου τόσο επηρεάζεσαι κι εσύ», ήταν τα λόγια του.

Τέλος, ο ίδιος αναφέρθηκε και στη συμφιλίωσή του με τη γυναικεία πλευρά του, λέγοντας: «Το πιο ωραίο είναι ένας άνδρας να είναι συμφιλιωμένος με τη γυναίκεια του πλευρά ώστε να μπορεί να κατανοήσει και να αγαπήσει πιο βαθιά το γυναικείο φύλο.

Όποιος έχει κόμπλεξ μάλλον αυτός κάτι ψάχνει και όχι εμείς οι υπόλοιποι που είμαστε ελεύθεροι και ωραίοι.  Τι είναι γυναικείο και τι είναι ανδρικό; Δεν υπάρχει διαφορά. Άνθρωποι είμαστε. Θα κλάψω και θα συγκινηθώ άμα μου έρθει, γιατί να μην το κάνω. Γιατί να μην με φλερτάρουν οι γυναίκες, τόσο χάλια είμαι;».

Διαβάστε ακόμα:

 Ιωάννης Παπαζήσης – Αναστασία Παντούση: Τον καμάρωσε στη θεατρική πρεμιέρα του

 Alpha Τώρα: Αυτοί είναι οι παρουσιαστές της νέας πρωινής εκπομπής

 Ράνια Θρασκιά: Πρώτη μέρα της στη Βουλή – «Η συγκίνησή μου είναι τεράστια»

Keywords
Τυχαία Θέματα