Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η κόρη της έγινε 11 ετών! Η τρυφερή φωτογραφία τους

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη είναι μια υπερήφανη μαμά, που δε σταματά να καμαρώνει την κόρη της για την εξέλιξή της και να βρίσκεται στο πλευρό της. Η χθεσινή ημέρα ήταν πολύ ιδιαίτερη για την ηθοποιό, αφού η κόρη της είχε τα γενέθλιά της!

Η ίδια συμπλήρωσε 11 χρόνια ζωής και η Πέγκυ Τρικαλιώτη της ευχήθηκε και δημόσια μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός δημοσίευσε μια από τις πρώτες κοινές φωτογραφίες τους, όταν ακόμα εκείνη ήταν ένα νεογέννητο μωρό.

Η

Πέγκυ Τρικαλιώτη συγκίνησε με τα λόγια της τους διαδικτυακούς φίλους της και δέχτηκε τις ευχές τους για ενδέκατα γενέθλια της κόρης της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peggy Trikalioti (@peggy_trikalioti_official)

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη εύχεται στην κόρη της για τα γενέθλιά της

«Σαν σήμερα πριν από 11 χρόνια και 6 ώρες σε κράτησα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου… Είσαι το κορίτσι μου, είσαι η αγάπη μου, είσαι η ψυχή και η καρδιά μου…. αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είσαι η πιο σπουδαία μου δασκάλα….

Σε αυτήν την φωτογραφία από το μαιευτήριο (ελάχιστη ώρα αφού είχες γεννηθεί ) προσπαθώ ακόμα να καταλάβω πως είναι δυνατόν να σε αφήσω ποτέ από την αγκαλιά μου…. Και όμως αυτή είναι η δουλειά μου…. να σε αφήσω ελεύθερη να πας εκεί που θα επιλέξεις για να εξελιχτείς….

Και εγώ εδώ πίσω θα είμαι πάντα με την αγκαλιά μου ανοιχτή να επιστρέφεις όποτε θες εσύ….Σε λατρεύω θησαυρέ μου! Χρόνια σου πολλά», έγραψε χαρακτηριστικά η Πέγκυ Τρικαλιώτη στην ανάρτησή της.

Η συγκινητική εξομολόγηση της Πέγκυς Τρικαλιώτη για τη γέννηση της κόρης της

«Αν δεν είχε έρθει η κόρη μας στη ζωή μας, θεωρώ ότι θα είχα προσπαθήσει με κάποιο τρόπο να αποκτήσω παιδί ή θα υιοθετούσαμε. Αν θέλεις να γίνεις μητέρα μπορείς να γίνει με οποιονδήποτε τρόπο. Αν η ζωή σου τα φέρει έτσι ώστε να μη μπορείς είτε γιατί έχει περάσει ο καιρός, είτε γιατί δε μπορείς, δεν τελειώνει ο κόσμος.

Εγώ περιέγραψα εκείνο το πρώτο τρίμηνο. Ήταν το πρώτο σοκ… Δε θα τελείωνε η ζωή μου, δεν τελειώνει η ζωή κανενός. Δεν ερχόμαστε στη ζωή μόνο για να κάνουμε παιδιά. Μπορούμε να δώσουμε την αγάπη, την τρυφερότητα και τη ζεστασιά μας μέσα από πολλούς τρόπους.

Ο Θανάσης ήταν βράχος δίπλα μου σε όλο αυτό… Είναι σχεδόν συγκινητικός ο τρόπος που υπήρξε και υπάρχει στη ζωή μου. Η μητρότητα δε νομίζω ότι σε αλλάζει, σου βγάζει απλώς και ένα άλλο κομμάτι. Δεν αλλάζεις σαν προσωπικότητα», είχε εξομολογηθεί η ηθοποιός σε συνέντευξή της τον περασμένο Φεβρουάριο.

Διαβάστε ακόμα:

 Ιωάννης Παπαζήσης – Αναστασία Παντούση: Τον καμάρωσε στη θεατρική πρεμιέρα του

 Alpha Τώρα: Αυτοί είναι οι παρουσιαστές της νέας πρωινής εκπομπής

 Ράνια Θρασκιά: Πρώτη μέρα της στη Βουλή – «Η συγκίνησή μου είναι τεράστια»

Keywords
Τυχαία Θέματα