Εύα Καϊλή: Ελεύθερη χωρίς βραχιολάκι, αλλά υπό δικαστική επιτήρηση

Η Εύα Καϊλή που κατηγορείται για εμπλοκή στην υπόθεση Qatargate, μετά από τέσσερις μήνες στη φυλακή επέστρεψε στο σπίτι της και στην αγκαλιά της κόρης της.

Μέχρι πρότινος, η γνωστή πολιτικός φορούσε βραχιολάκι και ήταν υποχρεωμένη να βρισκόταν συνεχώς εντός της οικείας της. Ωστόσο, πριν από λίγο έγινε γνωστό πως το γεγονός αυτός άλλαξε, καθώς από σήμερα η Εύα Καϊλή θα

είναι και επίσημα χωρίς βραχιολάκι μετά από απόφαση του Βέλγου δικαστή κατά της διαφθοράς που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Αυτό σημαίνει ότι η ευρωβουλευτής δεν είναι υποχρεωμένη να φορά βραχιολάκι, ωστόσο θα είναι υπό δικαστική επιτήρηση.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πριν από μερικές ημέρες, ο δικηγόρης της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλους είχε προαναγγείλει ουσιαστικά ότι η πελάτισσά του θα βγάλει οσονούπω το βραχιολάκι. Επιπρόσθετα, είχε τονίσει επίσης πως «στις άμεσες προτεραιότητες της είναι να επανέλθει στα καθήκοντά της στο ευρωκοινοβούλιο».

Ο Βέλγος δικαστής κατά της διαφθοράς #Qatargate ήρε την ηλεκτρονική παρακολούθηση που είχε επιβληθεί στην Ελληνίδα ευρωβουλευτή #ΕύαΚαϊλή στις Βρυξέλλες.
Πλέον ελεύθερη υπό δικαστική επιτήρηση, δήλωσε ο εκπρόσωπος της εισαγγελίας Eric Van Duyse. https://t.co/8Zj0laYWqq

— maria psara (@mapsara) May 25, 2023

«Η Εύα Καϊλή έχει τεράστια αποθέματα δύναμης από το γεγονός ότι είναι αθώα. Θα δώσει μάχη μέχρι τέλους για να το αποδείξει. Σύντομα θα ζητήσουμε να αρθεί ο κατ’ οίκον περιορισμός και να βγει το βραχιολάκι, καθώς δεν είναι ύποπτη φυγής ή άλλων αδικημάτων. Επίσης, θα ζητήσει να ασκεί τα πολιτικά της καθήκοντα και δικαιώματα στο Ευρωκοινοβούλιο, να συμμετέχει στις συνεδριάσεις και να ψηφίζει κατά συνείδηση», είχε αναφέρει επίσης ο γνωστός ποινικολόγος.

Διαβάστε ακόμα:

Η αποκάλυψη για την άγνωστη σχέση Έλληνα τραγουδιστή -«Εκείνη 55 και εγώ 25»

Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής της -«Έχω πιεστεί επαγγελματικά, ήθελα να φύγω»

Ανδρέας Λάμπρου: Αποκάλυψε για πρώτη φορά το άγνωστο πρόβλημα υγείας πριν βγει στη σκηνή της Eurovision

Keywords
Τυχαία Θέματα