Μάνος Νιφλής: Τέλος από το OPEN – Η ανακοίνωσή του

Ο Μάνος Νιφλής αποχωρεί από το OPEN, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο γνωστός δημοσιογράφος συμπαρουσίαζε μαζί με τη Χρύσα Φωσκόλου την πολύ πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού «Ανοιχτή Επικοινωνία».

Λίγη ώρα, λοιπόν, μετά το φινάλε της τελευταίας εκπομπής της σεζόν, ο Μάνος Νιφλής αποκάλυψε πως ο κύκλος συνεργασίας με το OPEN ολοκληρώθηκε και συνεπώς είναι έτοιμος για ένα επόμενο επαγγελματικό βήμα. Πριν από αυτό, βέβαια,

θα κάνει διακοπές μαζί με τη σύζυγό του, Ελισάβετ Μουτάφη,

Ο Μάνος Νιφλής αποχωρεί από το OPEN

«Έκλεισε ο κύκλος συνεργασίας με το TV Open έπειτα από μία πολύ δύσκολη, ειδησεογραφικά, περίοδο. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο που μου έδωσε την ευκαιρία να συμπαρουσιάσω μία σημαντική, για το σταθμό, εκπομπή αλλά και σε όλους όσοι δουλέψαμε για να βγαίνει στον αέρα καθημερινά», έγραψε ο Μάνος Νιφλής στην ανάρτησή του.

Νωρίτερα, ο Μάνος Νιφλής είχε πει στο τέλος της εκπομπής «Ανοιχτή Επικοινωνία»: «Εγώ κάπου εδώ αποχαιρετώ για το καλοκαίρι. Να πάμε να ξεκουραστούμε λίγο. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο που μου έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχω σε αυτή την εκπομπή», είπε ο Μάνος Νιφλής και ευχαρίστησε έναν έναν τους συνεργάτες του.

Διαβάστε ακόμα:

 Μελέτης Ηλίας: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τα παιδιά του από τις διακοπές τους

 Βίκυ Καγιά: Αγκαλιά με τον γιο της σε ερημική παραλία – Φωτογραφίες

 Τριαντάφυλλος: «Ο Σάκης θα κάνει πρόταση γάμου στη Μαριαλένα, θέλει να γίνει πατέρας»

Keywords
Τυχαία Θέματα