Δίκη Τοπαλούδη: Ξεσπά η μητέρα της μετά την απόφαση του Δικαστηρίου -«Εν μέρει αισθάνομαι δικαίωση, γενικώς όχι, δεν είναι αυτοί νόμοι»

Ίσοβια συν δέκα πέντε χρόνια επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο στους δύο καταδικασθέντες για τη δολοφονία και το βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη.

Λίγο μετά την απόφαση του Δικατηρίου, οι γονείς της αδικοχαμένης Ελένης μίλησαν στις κάμερες, με την μητέρα της α δηλώνει: «Επιτέλους βγήκε η απόφαση, όπως και πρωτοδίκως, δεν άλλαξε σε τίποτε τα ισόβια και τα 15 χρόνια κάθειρξη. Εν μέρει αισθάνομαι δικαίωση. Γενικώς όχι. Γιατί δεν είναι αυτοί νόμοι! Μέχρι 15 χρόνια τάχα μπορούν να κάθονται στις φυλακές και μετά να κάνουν αίτημα αποφυλάκισης. Το δικό μου το παιδί δεν είχε δικαίωμα να ζήσει; Γιατί δεν

της έδωσαν δεύτερη ευκαιρία; Αλλαγές στον ποινικό κώδικα εδώ και τώρα».

Με τη σειρά του, ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας ανέφερε στους δημοσιογράφους πως «ήταν το ανώτατο που μπορούσε να επιβληθεί από την ελληνική δικαιοσύνη κι αυτό επιβλήθηκε χωρίς κανένα ελαφρυντικό και ομόφωνα. Αυτό σημαίνει ότι τέτοια ειδεχθή εγκλήματα, θα πρέπει να καταδικάζονται σε όσους βαθμούς και να πάνε κάποιοι».

Δείτε τις δηλώσεις του που προβλήθηκαν στον Alpha

Διαβάστε ακόμα:

Πρώην σύζυγος Στάθη Σχίζα: «Δεν έχω πρόβλημα με την προσωπική του ζωή»

Απόστολος Ρουβάς για Survivor: «Δεν με ενδιέφερε ποτέ τι εικόνα έβγαλα προς τα έξω»

Πάτρα-Πρω1νό: «Τη Ρούλα Πισπιρίγκου την ήξεραν όλοι οι ποδοσφαιριστές του τοπικού πρωταθλήματος»

Keywords
Τυχαία Θέματα