Μαίρη Συνατσάκη: «Τώρα ξέρετε κάτι που δεν ξέρατε εδώ και μήνες»

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής θα γίνουν γονείς σε λίγους μήνες, γεγονός που ανακοίνωσαν δημόσια μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση. Το ζευγάρι μετά από 1,5 χρόνο σχέσης θα επισφραγίσει την αγάπη του με τον πιο γλυκό τρόπο.

Οι δυο τους επέλεξαν να κρατήσουν μυστική την είδηση της εγκυμοσύνης για αρκετό καιρό, μιας και οι πρώτοι μήνες ήταν δύσκολοι. Ωστόσο, ήρθε η στιγμή που η Μαίρη Συνατσάκη

και ο Ίαν Στρατής ένιωσαν έτοιμοι να μοιραστούν την ευχάριστη αλλαγή που θα συμβεί στη ζωή τους.

Δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram δύο βίντεο. Η influencer φαινόταν αρκετά αμήχανη και απέφυγε να αναφερθεί στο μωρό που περιμένουν με τον Ίαν Στρατή.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/08/220802151808_sinatsaki.mp4https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/08/220802152047_sinatsaki2.mp4

Τα λόγια της Μαίρης Συνατσάκη

«Λοιπόν ξεπερνάω αυτή την μικρή αμηχανία που μου έχει δημιουργηθεί δυο μέρες τώρα, επειδή ξέρετε τώρα κάτι που δεν ξέρατε εδώ και μήνες και είναι σαν… νιώθω έτσι! Την ξεπερνάω! Αναφέροντας την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας… Δεν έχει κίνηση! Έφτασα σε χρόνο ντε ντε στο γραφείο και βρήκα να παρκάρω! Όπου και αν έχετε πάει, να έχετε καταπληκτική διακοπή! Εγώ τώρα εδώ… Δεν ξέρω τι content θα κάνω… Ό,τι είναι να κάνω, θα κάνω».

Διαβάστε ακόμα:

 Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Θετική στον κορονοϊό η ηθοποιός

 Γιώργος Λιανός: Οικογενειακές διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα του – Φωτογραφίες

 Θεοφανία Παπαθωμά: Η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση

Keywords
Τυχαία Θέματα