Θανάσης Κατερινόπουλος: Απαντά στα αρνητικά σχόλια μετά τις δηλώσεις του για τις γυναικοκτονίες

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star έκανε κάποιες δηλώσεις για τις γυναικοκτονίες στη χώρα μας, οι οποίες προκάλεσαν αντιδράσεις στα social media. Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία ανέφερε, μεταξύ άλλων:

«Κατ’ αρχήν όποιος θέλει να φύγει είναι ελεύθερος να φύγει. Μπορεί να καταφύγει και στις εισαγγελικές και στις αστυνομικές αρχές και σε οργανώσεις γυναικών. Να αναφέρει το πρόβλημά της και από κει και πέρα θα προστατευθεί. Το θέμα

όμως είναι το εξής: Θέλουν; Έχουμε δει περιπτώσεις γυναικών που δεν προσπάθησαν να φύγουν ή και αν έφυγαν τελευταία στιγμή ξαναγύρισαν για κάποιο λόγο. Πρέπει εδώ να αποφασίσουν κάποιες τι θέλουν».

Μετά από αυτή την τοποθέτηση, πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν την ενόχλησή τους με τα λεγόμενα του Θανάση Κατερινόπουλου. Ο ίδιος, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, έκανε μια ανάρτηση στο Twitter και απάντησε στα αρνητικά σχόλια.

Θα παρακαλούσα αυτούς που ανεβάζουν videoμε δηλώσεις μου στο Δελτίο Ειδήσεων του star ηνα τα ανεβάζουν ολόκληρα και όχι αποσπασματικά,διοτι αλλάζει το νόημα των δηλώσεων .Εκτός και αν το κάνουν από σκοπιμότητα,εξυπηρετώντας την νικροπρεπεια τους.

Θανασης κατερινοπουλος (@4diYsxbvi89PDGO) August 1, 2022

«Θα παρακαλούσα αυτούς που ανεβάζουν video με δηλώσεις μου στο Δελτίο Ειδήσεων του Star να τα ανεβάζουν ολόκληρα και όχι αποσπασματικά, διότι αλλάζει το νόημα των δηλώσεων. Εκτός και αν το κάνουν από σκοπιμότητα, εξυπηρετώντας την μικροπρέπεια τους», έγραψε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Διαβάστε ακόμα:

 Σόνια Θεοδωρίδου: Παντρεύεται η γνωστή σοπράνο! Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου

 Ρεγγίνα Μακέδου: «Μόνο ο Θεός ξέρει πότε θα γίνω εντελώς καλά»

 Ανδρέας Γεωργίου – Ελένη Βαΐτσου: Ποζάρουν ξανά μαζί πέντε χρόνια μετά το τέλος του «Μπρούσκο»

Keywords
Τυχαία Θέματα