H Fashion Editor υιοθετεί 10 Travel Looks που θα σε πείσουν να ταξιδεύεις περισσότερο!

Μπορεί να πλησιάζουμε στο τέλος του καλοκαιριού αλλά είμαι σίγουρη πως οι περισσότερες από εσάς είτε θα πάτε τώρα διακοπές ή προγραμματίζετε ήδη κάποιο ταξιδάκι για το φθινόπωρο στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Τα travel outfits έγιναν μόδα από τη γνωστή influencer Chiara Ferragni, την Victoria Beckham αλλά και την Eva

Longoria και πλέον σκεφτόμαστε αρκετά παραπάνω τι θα φορέσουμε στο αεροδρόμιο ή σε ένα ταξίδι με πλοίο, για να είμαστε άνετες, στιλάτες αλλά και για να μπορέσουμε να τραβήξουμε μια αξιοπρεπή φωτογραφία!

Πάντα ψάχνω για brands που θα με κερδίσουν και σπάνια θα επενδύσω χρήματα και χρόνο σε εταιρίες που δεν με εμπνέουν. Πρόσφατα άρχισα να αναζητώ ένα ελληνικό brand που να έχει άνετα αλλά και πολύ στιλάτα ρούχα για να φοράω στην καθημερινότητά μου, στα ψώνια μου, στο σπίτι ή στα ταξίδια μου.

Η Mariangeldust είναι η εταιρία που ανακάλυψα και παρακάτω θα δεις όλα τα outfits που απέκτησα και συνδύασα για μοναδικά travel looks που εντυπωσιάζουν.

Δες το βίντεο!

Ας δούμε λοιπόν ιδέες για travel outfits…

#1. Κάνε layering με τα γκρι κομμάτια της Mariangeldust και θα με θυμηθείς!

#2. Η Αngelic φόρμα από Mariangeldust σε πιο στενή γραμμή είναι ιδανική για να φοράς τις κάλτσες σου από πάνω, όπως έκανα και εγώ στην παρακάτω φωτογραφία. Πρόσθεσε ένα πουκάμισο πάνω από το Angelic t-shirt και έτοιμη!

#3. Στην Mariangeldust θα βρεις συνολικά 3 αποχρώσεις, γκρι, μπλε και ροζ που μπορείς εύκολα να συνδυάσεις μεταξύ τους. Σε αυτό το look εγώ πάντρεψα το γκρι t-shirt με μπλε παντελόνι φόρμας και έριξα στους ώμους το φουτεράκι Angelic blue για ακόμα περισσότερο στιλ αλλά και επειδή στα αεροπλάνα και στα πλοία συνήθως οι θερμοκρασίες είναι αρκετά χαμηλές. Φόρεσε τη φόρμα σου με ένα ζευγάρι combat boots, πρόσθεσε ένα bucket hat και τσάντα και είσαι ready to go.

#4. Aν και δεν συνηθίζω να φοράω σορτς, τα συγκεκριμένα τα αγάπησα γιατί είναι 100% βαμβακερά, πολύ άνετα και συνδυάζονται εύκολα με κάθε look. Mπορείς να συνδυάσεις το σορτς από Mariangeldust με το ασορτί t-shirt και basket sneakers για ακόμα περισσότερο στιλ.

#5. Αν προτιμάς κάτι πιο…ζεστό συνδύασε το σορτς με το ασορτί φουτεράκι και πρόσθεσε μια belt bag στη μέση και τα απαραίτητα αξεσουάρ.

#6. Το γκρι σετ εγώ προσωπικά το αγαπώ πολύ γιατί το φοράς εύκολα όλες τις εποχές του χρόνου και μπορείς ακόμα πιο εύκολα να το ταιριάξεις με τα αγαπημένα σου μποτάκια.

#7. Αν σου αρέσουν οι άνετες ψηλόμεσες φόρμες (που είμαι σίγουρη ότι θα έχεις εντοπίσει ήδη και σε πολλές influencers στο Tik Tok και στο instagram) τότε στη Mariangeldust θα βρεις 3 χρώματα, μπλε, ροζ και γκρι που μπορείς εύκολα να συνδυάσεις και μεταξύ τους. Ωστόσο φέτος αγαπάμε τα σετ και μας αρέσει να φοράμε φούτερ και φόρμες στην ίδια απόχρωση.

#8. Και φυσικά μόλις ζεσταθείς ή βγεις από το αεροδρόμιο ή το πλοίο, απλά βγάζει το φουτεράκι και το δένεις γύρω από τον λαιμό αλά french style.

#9. Για ένα πιο…γαλλικό look συνδύασε τη φόρμα σου με ένα ασορτί t-shirt, belt bag και φυσικά ένα φουλάρι στα μαλλιά.

#10. Υπάρχουν άπειρα hacks που μπορείς να βρεις στο faysbook.gr αλλά και online και θα σου δείξουν πώς να «κονταίνεις» τα t-shirt σου ή πώς να δημιουργείς crop φουτεράκια. Σε αυτό το look εφάρμοσα ένα από αυτά τα hacks για να κοντύνω το t-shirt μου και το συνδύασα με φόρμα, φούτερ στη μέση, scrunchie στα μαλλιά, chunky δαχτυλίδια και κρίκους!

Μπορείς να βρεις όλα τα παραπάνω κομμάτια που φοράω από Mariangeldust στο επίσημο site του brand ΕΔΩ!

Διαβάστε ακόμα: Γνωστές Ελληνίδες μας δείχνουν τα μαγιό που προτιμούν αυτό το Καλοκαίρι

ΑΥΤΟ είναι το φόρεμα που θα φορέσουμε περισσότερο το ερχόμενο Φθινόπωρο!

Οδηγός αγοράς: Τα πιο ωραία τζιν σορτς που θα θέλεις να αποκτήσεις φέτος

Keywords
Τυχαία Θέματα