Σόνια Θεοδωρίδου: Παντρεύεται η γνωστή σοπράνο! Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου

Μια πολύ ευχάριστη είδηση μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της η Σόνια Θεοδωρίδου, καθώς ανακοίνωσε ότι παντρεύεται! Η γνωστή σοπράνο και ο αγαπημένος της Δημήτρης πρόκειται να παντρευτούν με πολιτικό γάμο το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στο Δημαρχείο Περιστερίου.

Η Σόνια Θεοδωρίδου δημοσίευσε στο προφίλ της στο Facebook το προσκλητήριο και εξομολογήθηκε δημόσια τις σκέψεις της για την απόφαση που πήρε να επισφραγίσει την αγάπη της με τον σύντροφό της. Παράλληλα, έστειλε

τη δική της ευχή σε όλες τις γυναίκες που θα διαβάσουν τις παρακάτω γραμμές.

Η ανάρτηση της Σόνιας Θεοδωρίου

«Είπα ναι. Μετά από σκέψη και αναγνωρίζοντας τη βαθιά ανάγκη μου να αγαπώ και να αγαπιέμαι ελεύθερα, χωρίς φραγμούς, χωρίς πόνο χωρίς πρέπει. Είπα ναι, γιατί έχω δικαίωμα στην ευτυχία, τη γαλήνη, στο μαζί. Αποφάσισα να ανήκω στις γυναίκες που δεν παρέμειναν σε ένα γάμο φάρσα. Όσο και αν κόστισε.. Είπα “Σόνια, μεγάλωσες, άσε τους έρωτες”, αλλά τελικά είπα “ναι”.

Δεν εγκατέλειψα να ζήσω μια ζωή που μου έτυχε, αλλά δεν μου άξιζε. Έστειλα την ευχή μου να βρεθεί και για μένα αυτός που θα διαβάσει την ψυχή μου, θα αφουγκραστεί τα θέλω μου και θα σταθεί άξια δίπλα μου. Και ήρθε. Ωριμασα, δεν γέρασα, δεν εγκατέλειψα. Σε εσάς που με διαβάζετε, σας παροτρύνω και σας εύχομαι να ζήσετε την ζωή που σας αξίζει πραγματικά. Αυτή που είναι λουσμένη στο θείο φως της αγάπης, του σεβασμού και πάνω από όλα της πραγματικής χαράς».

Διαβάστε ακόμα:

 Ρεγγίνα Μακέδου: «Μόνο ο Θεός ξέρει πότε θα γίνω καλά»

 Ανδρέας Γεωργίου – Ελένη Βαΐτσου: Ποζάρουν ξανά μαζί πέντε χρόνια μετά το τέλος του «Μπρούσκο»

Σπύρος Μαρτίκας – Βρισηίδα Ανδριώτου: Τρυφερά τετ-α-τετ σε παραλία της Μυκόνου

Keywords
Τυχαία Θέματα