“Λυπόμουν βαθιά για την Αλίκη Βουγιουκλάκη! Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν ευτυχισμένη”

Συνέντευξη στο Πρω1νό και στη Μαίρη Αρώνη παραχώρησε η Μέλπω Ζαρόκωστα, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη τονίζοντας πως τη λυπόταν βαθιά.

“Η Αλίκη μου έλεγε να πηγαίνουμε μαζί να ψωνίζουμε ρούχα. Με την Αλίκη δεν ήμασταν φίλες, δεν ταιριάζαμε, ήμασταν διαφορετικοί χαρακτήρες. Δεν ήταν φίλη μου, αλλά με εκτιμούσε και την εκτιμούσα. Λυπόμουν βαθιά που ένα τόσο ταλαντούχο παιδί ήθελε να γίνει σούπερ σταρ. Τα κατάφερε, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ήταν ευτυχισμένη!”, εξομολογήθηκε.

Αναφερόμενη

στην καριέρα της, αποκάλυψε: “Αυτό που αγαπούσα περισσότερο ήταν να γράφω και να μεταφράζω θεατρικά, όχι τόσο να παίζω σε αυτά. Δεν έβλεπα καθόλου ελληνικές ταινίες, τις θεωρούσα “tres banal”. Έπαιξα όμως σε αυτές για να επιβιώσω, ήμουν μόνη μου, δεν είχα κανέναν”.

Όσο για την ηλικία της και τις δυσκολίες που πέρασε, είπε: “Την ηλικία μου τη λέω, θα γινώ το Μάιο 86 ετών. Έχω πάθει τέσσερις φορές καρκίνο. Όταν ρώτησα τους γιατρούς πώς την σκαπούλαρα, μου είπαν επειδή ήμουν καλά ψυχολογικά και αισιόδοξη”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Αθηνά Οικονομάκου: Γιατί δεν θα περάσει το καλοκαίρι στη Μύκονο και η αλήθεια για τον φημολογούμενο καβγά με φωτογράφο

Ευθύμης Ζησάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τροχαίο και το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Βάσω Λασκαράκη: Οι πρώτες δηλώσεις για τον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Keywords
Τυχαία Θέματα