Ευθύμης Ζησάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τροχαίο και το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ο Ευθύμης Ζησάκης χθες, γνωστοποίησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram πως πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία του μαζί με το νοσηλευτικό προσωπικό στην οποία ανέφερε: “Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στους θεράποντες ιατρούς και στο νοσηλευτικό προσωπικό που με φρόντισαν με τον καλύτερο τρόπο…”! Η Μαρία Κοκολάκη και η κάμερα του Πρω1νού συνάντησαν τον ηθοποιό μετά το εξιτήριο, ο οποίος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για τα όσα

βίωσε.

“Ήμουν μια εβδομάδα στο νοσοκομείο. Ήμουν από τους τυχερούς που είχα μόνο γυναίκες να με περιποιούνται στο νοσοκομείο.”, ανέφερε αρχικά κάνοντας χιούμορ και στη συνέχεια εξήγησε τι συνέβη: “Είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή που οφείλεται σε κούραση και σε λάθος χειρισμό δικό μου. Ήμουν κουρασμένος από πολλές δουλειές. Το άσχημο είναι ότι υπήρξε ένα λιποθυμικό επεισόδιο που φόβισε τους γιατρούς και με ξεψάχνισαν. Είμαι υγιέστατος και πολύ δυνατός να περάσω το Πάσχα και να φτάσουμε στον τελικό του Your Face Sounds Familiar”.

Για τις ημέρες που ήταν στο νοσοκομείο, εξομολογήθηκε: “Το νοσοκομείο είναι ένας τόπος που αναθεωρείς και μπαίνεις σε νέες ράγες”. Ο Ευθύμης Ζησάκης μίλησε και για την ξεχωριστή επίσκεψη που δέχτηκε στο νοσοκομείο: “Με επισκέφθηκε ένα κοριτσάκι με ειδικές ανάγκες που δε γνώριζα. Η αγκαλιά που μου έκανε ήταν από τα ομορφότερα δώρα που δέχτηκα μέσα στο νοσοκομείο. Όταν φτάνεις στο σημείο να περνάς δύσκολα, θυμάσαι ότι σημαντικό είναι να είναι ο ένας δίπλα στον άλλον”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Βάσω Λασκαράκη: Οι πρώτες δηλώσεις για τον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Κώστας Μαρτάκης: “Έχω παντρευτεί δυο φορές”

Ο François-Henri Pinault δωρίζει 100 εκατ. ευρώ για την Παναγία των Παρισίων

Keywords
Τυχαία Θέματα