Η Hailey Bieber λανσάρει μια beauty σειρά -πραγματική έκπληξη!

Η Hailey Bieber είναι super model και σύζυγος του Justin. Αρκετές φορές από εδώ μέσα σας παρουσιάζουμε video με την ρουτίνα περιποίησης αλλά και μυστικά της ομορφιάς της. Παράλληλα έχει το δικό της trademark που ονομάζεται “Bieber Beauty” το οποίο παρουσιάζει στο Fashionista και το TZM. H 22χρονη Bieber δεν μένει σ΄αυτό. Ετοιμάζει μια σειρά καλλυντικών

ακολουθώντας το παράδειγμα της Victoria Beckham.

Από την περασμένη χρονιά που η Hailey Bieber παντρεύτηκε τον Justin έχει γίνει ιδιαίτερα δραστήρια. Παράλληλα έγινε και πιο δημοφιλής όπως ήταν αναμενόμενο χάρη στους paparazzi οι οποίοι βρίσκονται μονίμως πίσω από το ζευγάρι. Ο Justin μάλιστα έχει ήδη λανσάρει τη δική του σειρά ρούχων, Drew House, στις αρχές του χρόνου η οποία είχε μεγάλη επιτυχία. Μετά από αυτό η Ηailey αποφάσισε να κάνει κι εκείνη ένα σημαντικό, επιχειρηματικό βήμα ανάλογο του Justin.

Και επειδή γνωρίζει τα πάντα όσο αφορά την ομορφιά δεν θα μπορούσε παρά να δημιουργήσει μια σειρά που έχει να κάνει με την επιδερμίδα και το μακιγιάζ. Στο παρελθόν άλλωστε έχει υπάρξει ambassador γνωστών brands όπως είναι η L’ Oreal Professionel, Model Co. και Bare Minerals.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) στις 21 Φεβ, 2019 στις 12:54 μμ PST

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα προϊόντα που θα περιλαμβάνει η σειρά αλλά το σίγουρο είναι ότι θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Η εμπειρία της στα παρασκήνια των shows και οι διασημότεροι make up artists και facialist είναι πάντα στη διάθεση της. Από εκείνους άλλωστε μαθαίνει τις τάσεις και τα πιο σημαντικά μυστικά ομορφιάς.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της βρίσκεται αρκετά χρόνια στη βιομηχανία της μόδας και έχει άποψη. Αν κρίνουμε από το προσωπικό της look ότι κι αν λανσάρει θα χαρίζει έξτρα λάμψη, απαλότητα και ενυδάτωση αφού έχει τονίσει αρκετές φορές ότι είναι όλα όσα θέλει να τις προσφέρουν τα προϊόντα της καθημερινής της περιποίησης. Όσο αφορά τώρα το μακιγιάζ οι nude αποχρώσεις θα επικρατούν αλλά και το κόκκινο που είναι το αγαπημένο της χρώμα.

Διαβάστε ακόμη:

Μαύρα στίγματα: Εξαφανίστε τα ακολουθώντας 4 συμβουλές των ειδικών

Κουρασμένο βλέμμα: Εξαφανίστε το με φυσικές μεθόδους

Keywords
Τυχαία Θέματα