Δύο από τις πιο διάσημες fashion bloggers παγκοσμίως μας δείχνουν τα looks που επέλεξαν στο Coachella Festival

H Leonie Hanne και η Aimee Song είναι δύο fashion bloggers με εκατομμύρια followers στο instagram. Οι δύο instagrammers καταφέρνουν να μας εντυπωσιάζουν πάντα με το στιλ τους και αυτή τη στιγμή βρίσκονται και οι δύο στην Καλιφόρνια όπου πραγματοποιείται το Coachella Festival. Οι δύο fashionistas μας δείχνουν τα μοναδικά

και υπέροχα looks που επέλεξαν το πρώτο Σαββατοκύριακο του δημοφιλούς φεστιβάλ μουσικής και κλέβουν τις εντυπώσεις. Δες παρακάτω τι φοράνε αλλά και πώς θα αντιγράψεις και εσύ το στιλ τους!

Tα puffy sleeves, τα βολάν και οι ζάρες στο στήθος είναι 3 λεπτομέρειες που συνδυάζονται υπέροχα σε ένα μόνο top! H Aimee συνδυάζει το top της με φούστα με σκίσιμο και φλοράλ σχεδιάκια και εντυπωσιάζει.

Πόσο υπέροχη είναι η λευκή στενή φούστα της Aimee την οποία η ίδια φοράει με φλοράλ τοπ και σανδάλια. Μια φούστα σαν και αυτή μπορεί να σε διευκολύνει να δημιουργήσεις πάρα πολλά looks στην καθημερινότητά σου.

Ένα από τα πιο αγαπημένα μας looks της Aimee. Συνδυάζει το μίνι φόρεμά της με cow boots και είναι πανέμορφη!

Οι βαρμούδες σε στενή αλλά και φαρδιά γραμμή θα φορεθούν πάρα πολύ αυτή την άνοιξη!

Τέλος, η Aimee επιλέγει μάξι φούστα και crop top με puffy sleeves και εντυπωσιάζει για μια ακόμα φορά!

Η Leonie Hanne ταιριάζει το ασημί φόρεμά της με ασημί chunky boots και είναι υπέροχη! Θυμήσου πως τα chunky boots θα είναι το πιο δημοφιλές τρεντ του επόμενου φθινοπώρου!

Ένα λευκό φαρδύ πουκάμισο και ένα σέξι σορτς είναι ό,τι πρέπει για τις ζεστές μέρες που θα έρθουν σύντομα και στη χώρα μας!

Το πλεκτό φόρεμα της Leonie είναι το απόλυτο boho κομμάτι. Η ίδια το συνδυάζει με ugly sandals και πολλά αξεσουάρ.

Μια φαρδιά ψηλόμεση καμπάνα, ένα απλό crop top και αμέτρητα κοσμήματα στα χέρια και στον λαιμό είναι όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις μια αξιοπρεπή boho εμφάνιση.

Λατρεύουμε τα loose φορέματα σε bold αποχρώσεις και αγαπάμε ιδιαίτερα τον συνδυασμό τους με chunky ή cow boots!

H Leonie φοράει υπέροχο μπουστάκι και body chain και τα «παντρεύει» με διχτυωτή φούστα που κάνει τη διαφορά!

Το βράδυ η Leonie φοράει πάνω από το μπουστάκι της ένα καφέ μακρυμάνικο off-the-shoulder crop top και Dior τσαντάκι στη μέση και δείχνει υπέροχη!

Διαβάστε ακόμα:H Hailey Bieber μας δείχνει 12+1 τρόπους για να φορέσουμε το τζιν μας σήμερα!

Keywords
Τυχαία Θέματα