“Λύγισε” ο Στράτος Τζώρτζογλου στο “Πρω1νό”: “Η μάνα μου μού έλειψε περισσότερο και της αφιέρωσα τη συμμετοχή στη Φάρμα”

Η Φαίη μας και ο Γιώργος Λιάγκας φιλοξένησαν σήμερα στο “Πρω1νό” τον Στράτο Τζώρτζογλου, ο οποίος παραχώρησε την πρώτη συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από τη “Φάρμα”. 

Ο ηθοποιός μίλησε για τα όσα βίωσε στο ριάλιτι επιβίωσης του ANT1 και την απόφασή του να μονομαχήσει με τον Ντούπη για την παραμονή του στο παιχνίδι.

Μεταξύ άλλων ο Στράτος Τζώρτζογλου αναφέρθηκε στη μητέρα του, η οποία “έφυγε” από τη ζωή και με δάκρυα στα μάτια εξομολογήθηκε πως της αφιέρωσε τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

“Η

μάνα μου μού έλειψε περισσότερο γι’ αυτό και της το αφιέρωσα. Έφυγε 11 Νοεμβρίου γι’ αυτό και ονόμασα την κατσικούλα Ευτυχία, γιατί με τη μάνα μου μεγαλώσαμε μαζί, πεινάσαμε μαζί, ήμασταν συμπολεμιστές… Με ενέπνεε κάθε ημέρα για να μπορέσω να γίνω ηθοποιός, που ήταν το όνειρό μου. Με έμαθε να είμαι άνθρωπος, με έμαθε να αγαπώ, να διεκδικώ στη ζωή. Η μαμά μου όταν με γέννησε ήταν 15. Μεγάλωσα με τη μάνα μου αλλά και με τον πατέρα μου, τον Χρηστάρα. Η μαμά μου όμως ήταν εκείνη που μου καθόρισε τη ζωή. Με ενέπνευσε και της το αφιέρωσα.

Πιστεύω ότι από εκεί που είναι, μπορεί η ψυχή της να πάει πιο πάνω, στο φως. Δεν είναι όλα σκοτάδι, ούτε είναι όλο πουλημένα, ούτε είναι όλα δόξα, λεφτά, μίσος, υπάρχει και αγάπη, ασχέτως κι αν τη φωνάζουμε καμιά φορά, γιατί δεν μας ακούνε. Εγώ συνομιλούσα με τη μάνα μου κάθε ημέρα, γι’ αυτό μπήκα εκεί. Και για να δει ο γιος μου τι σημαίνει να έχεις αξίες, όταν οι άλλοι θεωρητικά είναι πιο δυνατοί. Δεν πειράζει.

Δεν γεννηθήκαμε όλοι για να κρατάμε τσεκούρι. Οι άνθρωποι πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Αυτό μου έμαθε η μάνα μου και γι’ αυτό έγινα ηθοποιός και αυτό ήθελα να περάσω στο παιδί μου. Ο γιος μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ήταν υπερήφανος για τον ωραίο αγώνα που έκανα, αυτό έχει σημασία όχι το έπαθλο.”, ανέφερε ο ηθοποιός.

Η συνέντευξη του ηθοποιού:

Διαβάστε ακόμη:

Άγριες Μέλισσες-Spoiler: Σε σοκ η Ελένη μετά τα όσα θα της αποκάλυψει ο Βόσκαρης-Το σχέδιο εκδίκησης!

Survivor: Θα “λυγίσουν” οι παίκτες με την έκπληξη που τους ετοιμάζει η παραγωγή!

Eurovision 2021: Δείτε βίντεο από την πρώτη πρόβα της Στεφανίας Λυμπερακάκη!

Keywords
Τυχαία Θέματα