Άγριες Μέλισσες-Spoiler: Σε σοκ η Ελένη μετά τα όσα θα της αποκάλυψει ο Βόσκαρης-Το σχέδιο εκδίκησης!

Στο “Πρω1νό” προβλήθηκε αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο των “Άγριων Μελισσών” και στη συνέχεια ο Αλέξης Μίχας έκανε ένα spoiler για τα επόμενα επεισόδια.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δημοσιογράφος, η Ελένη Σταμίρη θα δεχτεί μήνυμα από τον Μάνο Βόσκαρη, ο οποίος θα της ζητήσει να τον επισκεφτεί στη φυλακή.

Αν και στην αρχή θα είναι διστακτική, θα αποφασίσει να τον δει και τα όσα θα της αποκαλύψει θα της προκαλέσουν μεγάλο σοκ! Ο Μάνος Βόσκαρης θα της πει πως ο πατέρας της, Γιώργος Σταμίρης, δεν πέθανε από έμφραγμα αλλά δολοφονήθηκε από τον Δούκα και τον Σέργιο Σεβαστό

με δηλητήριο.

Μετά την αποκάλυψη που θα την ταράξει, η Ελένη Σταμίρη θα πάρει την απόφαση να μην πει τίποτα στις αδερφές της, ούτε στον Λάμπρο και θα ξεκινήσει να καταστρώνει ένα σχέδιο εκδίκησης. Επιθυμία της θα είναι να τελειώσει τον Δούκα και να ταπεινώσει, να εξευτελίσει την οικογένεια των Σεβαστών.

Έρχεται μια πολύ μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ της Ελένης και του Δούκα. Ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει και θα δούμε πού θα καταλήξει και αν θα την πληρώσουν και αθώοι.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Survivor: Θα “λυγίσουν” οι παίκτες με την έκπληξη που τους ετοιμάζει η παραγωγή!

Eurovision 2021: Δείτε βίντεο από την πρώτη πρόβα της Στεφανίας Λυμπερακάκη!

Το Πρω1νό: Η Κόνι Μεταξά απαντά για το ξέσπασμά της στο Instagram για το bullying

Keywords
Τυχαία Θέματα