Τα Triumph-Talks αγκαλιάζουν τις γυναίκες και τις αλλαγές τους

14:49 10/5/2021 - Πηγή: InStyle

Οι γυναίκες μιλούν πλέον ανοιχτά για όλα. Εμπνέονται και μαθαίνουν η μία απο την άλλη. Αν άρχισες να αισθάνεσαι ότι γερνάς, ότι οι ευθύνες σου αυξάνονται, ότι το σώμα σου αλλάζει και μαζί κι εσύ, είναι η στιγμή να συντονιστείς στα Triumph Talks-Embrace Change.

Το body positivity αλλά και οι αλλαγές στις σχέσεις, στη ψυχολογία, στην καριέρα και εν γένει στη ζωή των γυναικών γίνεται το βασικό θέμα συζήτησης μιας σειράς εμπνευστικών βίντεο που υπενθυμίζουν πως μερικές μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά μας, αν τις βλέπουμε με θετική

ματιά, κάνουν τελικά μόνο καλό.

Σκέψου την στιγμή που άλλαξες γνώμη για το ντύσιμό σου και αποδείχτηκε ότι ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρες ποτέ ή όταν άλλαξες γνώμη για το bar στο οποίο θα πας με τους φίλους σου και εκεί γνώρισες τον άνθρωπο που σου άλλαξε τη ζωή.

Stories

Η μεγαλύτερη εταιρεία εσωρούχων παγκοσμίως εμπνέεται από τις ιστορίες έξι γνωστών ελληνίδων που χάραξαν τους δική τους πορεία με αυτοπεποίθηση και ξεχώρισαν, επιτυγχάνοντας τους στόχους τους. Η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Pilates instructor Μάντυ Περσάκη, η δημοσιογράφος Μυρτώ Κάζη, η ποπ τραγουδίστρια Τάμτα, η ηθοποιός Ζέτα Δούκα και η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, μιλούν ανοιχτά για τις πιο σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους και για το πώς τις αντιμετώπισαν με αυτοπεποίθηση, θάρρος και δύναμη.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Μητέρα δύο κοριτσιών και μίας ροκ μπάντας. Απόφοιτος της δραματικής σχολής του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν, αλλά και μαθήτρια χορού, μπαλέτου και κλασσικής κιθάρας.

Τα δύο πρώτα Triumph Talks είναι διαθέσιμα εδώ: https://triumphtalks.gr/

Η Χρυσή & Χάλκινη Ολυμπιονίκης, Σοφία Μπεκατώρου και η αγαπημένη ηθοποιός και τραγουδίστρια, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μας μιλούν για τη δύναμη που κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της και πως οι ίδιες αντιμετώπισαν τις αλλαγές και τα εμπόδια στο δρόμο τους.

Άγχος, χαρά, ανυπομονησία είναι μόνο μερικά από τα συναισθήματα που μπορεί να ελλοχεύουν πίσω από μια μεγάλη αλλαγή. Δώστε στον εαυτό σας μερικές μέρες καθώς πρέπει να αποτινάξετε από πάνω σας όλες τις περιττές σκέψεις και φοβίες. Οποιαδήποτε αλλαγή στην αρχή φαντάζει δύσκολη ή ακόμα και τρομακτική. Κι εδώ είναι που έρχονται τα Triumph Talks και μας βοηθούν να αγκαλιάσουμε τις αλλαγές όλες μαζί.

Σοφία Μπεκατώρου: Είναι η πιο επιτυχημένη ελληνίδα αθλήτρια με δύο ολυμπιακά μετάλλια, ένα χρυσό στην Αθήνα το 2004 και ένα χάλκινο στο Πεκίνο το 2008, 10 παγκόσμιους και ευρωπαϊκούς τίτλους και ανακηρυχθείσα δύο φορές η καλύτερη ιστιοπλόος του κόσμου από τη διεθνή ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία.

Έμπνευση

Για περισσότερα από 130 χρόνια, η Triumph στηρίζει καθημερινά όλες τις γυναίκες και γιορτάζει μαζί τους κάθε μικρή ή μεγάλη αλλαγή, συνεχίζοντας να δημιουργεί εσώρουχα που παρέχουν λύσεις για κάθε μέγεθος και σωματότυπο, συμβάλλοντας στη γυναικεία αυτοπεποίθηση.

Μυρτώ Κάζη: Η δημοσιογραφία ήταν το όνειρό της από όταν ήταν 7 χρονών και σήμερα, 30 χρόνια μετά δηλώνει ευτυχισμένη που το ακολούθησε! Έχει δύο δικά της site και περιοδικά το Yes I Do και το BOOM και είναι μητέρα δύο παιδιών. Η ομιλία της θα πραγματοποιηθεί στις 18/5.

Παρακολουθήστε τις ομιλίες των δυναμικών αυτών γυναικών και εμπνευστείτε από το πώς έχουν αγκαλιάσει τις αλλαγές στη ζωή, το σώμα, το μυαλό και την ψυχή τους για να χαράξετε τη δική σας μοναδική πορεία κατακτώντας, με αυτοπεποίθηση και θετική σκέψη, κάθε σας στόχο.

Ζέτα Δούκα: Ηθοποιός και ιδρύτρια της ΜΚΟ “ΑΝΑΣΑ”, που προσφέρει, μέσω του Κέντρου Ημέρας, δωρεάν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης στα άτομα που πάσχουν από διαταραχές πρόσληψης τροφής. Η ομιλία της θα βγει στον αέρα στις 25/5.

Η ζωή άλλωστε εξ ορισμού βασίζεται στην συνεχόμενη εναλλαγή καταστάσεων και προσώπων. Το να αφήσεις τη σιγουριά μιας παρούσας κατάστασης για να περάσεις στην επόμενη είναι μια δύσκολη διαδικασία, που συμπεριλαμβάνει την αποδοχή αυτής της αλλαγής. Αποδέξου την λοιπόν, και υποδέξου την καινούρια εποχή με όλη σου τη θετική ενέργεια.

Τάμτα: Η γεωργιανής καταγωγής τραγουδίστρια ξεκίνησε μια ανοδική πορεία στο χώρο της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, κατακτώντας δικαιωματικά τον τίτλο του pop idol με πρωτιές στο official airplay chart, βραβεία και μουσικές διακρίσεις. Ομιλία στις 1/6.Μάντυ Περσάκη: Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, έχει δημιουργήσει τα Γυμναστήρια “Pilates by Mandy” και είναι μητέρα δυο παιδιών. Ομιλία στις 8/6.

Με την δύναμη του… 4D

Όσο για το τι άλλο να περιμένουμε από την Triumph; Από τη σειρά Design for Life, ξεχωρίσαμε το Fit Smart. Ένα επαναστατικό σουτιέν που χάρη στη 4D καινοτομία προσφέρει απόλυτη άνεση, ανύψωση και υποστήριξη και έχει τέλεια εφαρμογή, στηρίζοντας και σμιλεύοντας το μπούστο, ενώ προσαρμόζεται στο σώμα κάθε γυναίκας ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις της καθημερινότητά της.

Η καθεμία από μας λοιπόν έχει ακόμη έναν άσσο στο… μπούστο της, όχι μόνο για να κατακτήσει τον κόσμο αλλά να κοιτάξει το σώμα της και να σκεφτεί: «Wow! Μου αρέσει αυτό που βλέπω!».

View this post on Instagram

A post shared by Triumph Lingerie (@triumphlingerie)

Το Fit Smart της Triumph έχει σχεδιαστεί για να διαμορφώνει και να διαμορφώνεται από την κάθε γυναίκα και το σώμα της, όσες αλλαγές κι αν έρθουν με το πέρασμα του χρόνου.

View this post on Instagram

A post shared by Triumph Lingerie (@triumphlingerie)

Δείτε τα Triumph-Talks εδώ: https://triumphtalks.gr/ 

Και όπως άλλωστε είπε ο Γκάντι: «Πρέπει να είσαι η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο».

Keywords
Τυχαία Θέματα