Το Πρω1νό: Η Κόνι Μεταξά απαντά για το ξέσπασμά της στο Instagram για το bullying

Το Σάββατο (8/5) η Κόνι Μεταξά ξέσπασε μέσω των social media για το bullying που δέχτηκε με αφορμή ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram για τη διατροφή της.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια με δάκρυα στα μάτια, ανέφερε μεταξύ άλλων μέσω InstaStories: “Εγώ αν έχω κάποιο πρόβλημα, παίρνω τηλέφωνο τον άνθρωπο και αυτό έκανα. Όποιος έχει κάποιο πρόβλημα, μπορεί να επικοινωνήσει κατευθείαν μαζί μου. Δεν θα μου κάνετε εμένα bullying στα 30 μου. Δεν θα μου ξαναπεί κανένας για διατροφικές διαταραχές γιατί έχω περάσει τρεις. Εμένα κατάμουτρα

θα μου τα λέτε”.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα. 

Σήμερα, η Κόνι Μεταξά μίλησε μέσω Skype στο “Πρω1νό” και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη μετά την ανάρτησης της που προκάλεσε αντιδράσεις. Να αναφέρουμε πως όσοι παρεξήγησαν τα λόγια της, προέτρεψαν κι άλλα άτομα να κάνουν αναφορά, ώστε να κατέβει ο λογαριασμός της στο Instagram. 

“Θεωρώ ότι πλέον έχουμε περάσει σε μια εποχή που πρέπει να δείχνουμε και εμείς που είμαστε στα social media κάθε μας πλευρά, όχι μόνο τα καλά, δεν είμαστε ρομπότ. Εγώ επειδή αποφάσισα να δείχνω μόνο αληθινά πράγματα, να λέω να την πραγματική μου άποψη, να μην βάζω φίλτρα, σκέφτηκα ότι είναι μια καλή ευκαιρία να δει ο κόσμος ότι έχουμε και εμείς συναισθήματα.

Ανέβασα ένα βίντεο με τη διατροφή που κάνω, επειδή μου το ζήτησαν οι followers μου, μαζί με τη κοπέλα που τη δημιούργησε με τη βοήθεια των διατροφολόγων. Μου ζήτησαν να τους κάνω ένα βίντεο για να του απαντήσω στις ερωτήσεις τους. Και έκανα εγώ ένα βίντεο – συνέντευξη με την κυρία Δέσποινα. Βγήκαν μερικοί διατροφολόγοι και άρχισαν ένα κίνημα που έλεγαν να κάνουν report σε εμένα, στο προφίλ μου και στο βίντεο, γεγονός που μπορεί να σου κατεβάσει το προφίλ, αν έχεις επαγγελματικό προφίλ και εγώ να μην μπορώ να εργαστώ. Δεν τους άρεσε που η συγκεκριμένη κοπέλα έλεγε αυτά τα πράγματα. Αλλά αυτοί έκαναν report σε εμένα.

Εγώ βρήκα το τηλέφωνο αυτής της κοπέλας και την πήρα τηλέφωνο. Της εξήγησα ότι ο τρόπος που το έκανε δεν ήταν σωστός. Έπρεπε να επικοινωνήσει κατευθείαν μαζί μου και να μου πει τα προβλήματά της. Εγώ κατέβασα το βίντεο, όταν συνειδητοποίησα ότι τους έχει πειράξει τόσο πολύ, αλλά περισσότερο το έκανε για να μην πάρω άλλα report και να μην κλείσει το προφίλ μου. Εγώ την πήρα τηλέφωνο για να της εξηγήσω όλα αυτά τα πράγματα και εκείνη γέλαγε, όταν της έλεγα ότι έχω επαγγελματικό προφίλ, με ειρωνευόταν και μου μίλαγε πάρα πολύ άσχημα. Οπότε όταν έκλεισα το τηλέφωνο, έσκασα.”, εξήγησε η Κόνι Μεταξά. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ο Στράτος Τζώρτζογλου εισέβαλε στο “Πρω1νό” και… ξεγυμνώθηκε: Η μεγάλη αλλαγή στο σώμα του

“Έφυγε” από τη ζωή Έλληνας δημοσιογράφος

Survivor: Παίκτες απειλούν με οικειοθελείς αποχωρήσεις-Η συνάντηση του Acun Ilicali μαζί τους και η αύξηση των αμοιβών τους

Keywords
Τυχαία Θέματα