Λίγο πριν έρθει ο Χειμώνας επιβάλλεται να αποκτήσετε το σωστό προϊόν καθαρισμού που θα κρατά την επιδερμίδα λαμπερή και ενυδατωμένη

Ο καθαρισμός της επιδερμίδας είναι το πρώτο αλλά και το τελευταίο βήμα της καθημερινής ρουτίνα περιποίησης η οποία ενόψει του χειμώνα πρέπει να ανανεωθεί. Ξεκινώντας από το προϊόν καθαρισμού που πρέπει να έχει απαλή υφή και ενυδατικές ιδιότητες. Εμείς σας προτείνουμε την αγαπημένη μας φόρμουλα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.  Το 2018, η Caudalie παρουσίασε την Vinopure, μια άκρως φυσική, εξειδικευμένη και αποτελεσματική λύση για να απαλλάξει την επιδερμίδα από τις ατέλειες, χωρίς συμβιβασμούς. Φέτος, η Caudalie παρουσιάζει

ένα νέο προϊόν που συμπληρώνει τη σειρά Vinopure. Πρόκειται για το Purifying Cleansing Gel. Μια αναζωογονητική σύνθεση βασισμένη σε συστατικά φυσικής προέλευσης, χωρίς σαπούνι και χημικά συστατικά, που καθαρίζει σε βάθος τους φραγμένους πόρους της επιδερμίδας, χωρίς να προκαλεί ξηρότητα.

Είναι μια φυσική φόρμουλα κατάλληλη ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Καθαρίζει σε βάθος, αλλά ήπια, τους φραγμένους πόρους, μειώνει την εμφάνιση σμήγματος και διορθώνει τις ατέλειες.

Το μυστικό της σύνθεσης του κρύβεται σε μία νέα πατέντα του εργαστηρίου της Caudalie, που βασίζεται στο μοναδικό συνδυασμό πολυφαινολών σταφυλιού και ενός κοκτέιλ από 6 εξυγιαντικά βιολογικά αιθέρια έλαια: λεβάντα και μελισσόχορτο από την Γαλλία, σιτρονέλα από την Μαγαδασκάρη, γεράνι Αιγύπτου, δενδρολίβανο από την Τυνησία και το Μαρόκο, και μέντα από την Ινδία.

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός λειτουργεί ως ασπίδα για την πρόληψη του πολλαπλασιασμού του βακτηρίου P. Acne, υπεύθυνου για τα σπυράκια και εμποδίζει την οξείδωση του σμήγματος, που αποτελεί την κύρια αιτία για τη φλεγμονή των πόρων και τη θαμπή χροιά της επιδερμίδας.  Παράλληλα περιέχει το φυσικό και απολεπιστικό σαλικυλικό οξύ με πηγή προέλευσης τη γωλθερία (wintergreen), ένα ενδημικό φυτό της Ασίας, το οποίο αποφράσσει και συσφίγγει τους πόρους ενώ συγχρόνως λειαίνει την επιδερμίδα. Ενώ το βιολογικό νερό σταφυλιού με ενυδατικές, καταπραϋντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες με πηγή προέλευσης τις βιολογικές καλλιέργειες σταφυλιού στη Νότιο Γαλλία αφήνει την επιδερμίδα λαμπερή και απαλή.

Κεντρική photo: Rosdiana Ciaravolo/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Ένα χρόνο σκεφτόταν η Halsey να αλλάξει χρώμα στα μαλλιά της και τελικά άξιζε τον κόπο

Κάποιοι μύθοι που αφορούν τη χειμωνιάτικη ρουτίνα περιποίησης είναι πραγματικότητα και πρέπει επιτέλους να τους μάθετε

Keywords
Τυχαία Θέματα