Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Ζωή Στεργίου που μας εντυπωσιάζει με τη νέα της κολεξιόν

Είναι τεράστια χαρά μας όταν ανακαλύπτουμε brands στην Ελλάδα που δημιουργούν υπέροχα ρούχα που δεν θα βελτιώσουν μόνο την εικόνα μας, αλλά θα μας κάνουν να νιώσουμε σίγουρες για τον εαυτό μας και έτοιμες να κατακτήσουμε κάθε μας όνειρο. Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Ζωή Στεργίου έχει δημιουργήσει ένα brand με ρούχα που φτιάχνονται αποκλειστικά στην Ελλάδα με τα πιο ωραία υφάσματα και υλικά.

Η αγάπη της για τη μόδα ξεκίνησε

λόγω της μητέρας της.

«Πρότυπο και η πρώτη μου πηγή έμπνευσης τότε και τώρα, είναι η μητέρα μου. Την έβλεπα να ράβει μόνη της τα κοστούμια και τα ταγέρ που φορούσε στη δουλειά της, οπότε από εκείνη ξεκίνησα να αγαπώ τη διαδικασία δημιουργίας του ρούχου. Η δυναμική της προσωπικότητα που μπορούσε να είναι μια δημιουργική γυναίκα, καλή στη δουλειά της, καλή μητέρα, καλή σύζυγος και νοικοκυρά, είναι μια προσωπικότητα στην οποία προσπαθώ να μοιάσω και εύχομαι να τα καταφέρω..».

Η ίδια δηλώνει λάτρης του κλασικού και διαχρονικού ρούχου…

«Αντλώ την έμπνευσή μου συνήθως από γραμμές ρούχων κλασικές. Προσθέτω τη δική μου πινελιά, που συνήθως είναι κάτι πολύ θηλυκό σε στοιχείο όπως πχ. μια πλάτη εκτεθειμένη ή ένα ανοιχτό ντεκολτέ.. πάντα όμως ένα τέτοιο στοιχείο σε κάθε ρούχο γιατί θέλω να διατηρώ την κομψότητα».

Η σχεδιάστρια εξομολογείται πως στην αρχή των σπουδών της επηρεάστηκε πολύ από τον οίκο Chanel, τον οποίο μελέτησε όσο σπούδαζε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

«Ο οίκος Chanel είναι αυτός που όταν άρχισα να τον μελετώ, με έκανε να πηγαίνω με σακάκια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο που σπούδαζα! Ο οίκος Dior καθώς τον μελετούσα με έκανε να συνειδητοποιώ πόσο γοητευτική μπορεί να είναι μια κομψά ντυμένη γυναίκα. Διαβάζοντας τη Vogue ένιωθα πως το περιεχόμενό της με αφορούσε άμεσα χωρίς να μπορούσα να καταλάβω γιατί.. έψαχνα να βρω ένα χώρο μέσα από τον οποίο θα μπορούσα να εκφραστώ ελεύθερα και το περιοδικό αυτό μου έκανε ξεκάθαρο πως ο χώρος αυτός ήταν ο χώρος της μόδας.»

Η Ζωή Στεργίου έβαλε τις βάσεις του brand της μελετώντας τους οίκους Dior και Chanel αλλά πλέον δηλώνει πως εκτιμά πολύ και brands όπως τα Zimmermann και Jacquemus.

Το λογότυπο του brand της είναι εμπνευσμένο από το λουλούδι της Ζωής όπως είναι και το όνομά της. Θεωρεί πως τα ρούχα της καθώς ακολουθούν κλασικές γραμμές, μπορούν να ενταχθούν στα must have κομμάτια που έχει μια γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της και να διαμορφώσουν το στυλ της, δίνοντάς του νέα πνοή.

Η νέα της κολεξιόν είναι θηλυκή και ταυτόχρονα διαχρονική, κατάλληλη για μια Audrey Hepburn του σήμερα. Άλλωστε η ίδια δηλώνει λάτρης της ταινίας Breakfast at Tiffany’s.

«Αν είχα την τόλμη, θα πήγαινα στο περίπτερο μόνιμα με ένα λευκό πουκάμισο και μια μάσκα από αυτές που φοράμε στον ύπνο ακριβώς σαν την Audrey Hepburn στο Breakfast at Tiffany’s. Η ταινία αυτή είναι η αγαπημένη μου και πάντα αποτελεί έμπνευση για εμένα μέσα από την φοβερή προσωπικότητα του ρόλου της Audrey Hepburn, μέσα από το στυλ της πρωταγωνίστριας, μέσα από τη μουσική και την ατμόσφαιρα της ταινίας». 

8 looks από τη νέα της κολεξιόν που μας εντυπωσίασαν!

#1. Οι γυναίκες του σήμερα δουλεύουν, κάνουν καριέρα και θέλουν να είναι κομψές και ταυτόχρονα άνετες. Στη νέα κολεξιόν της Ζωής Στεργίου θα βρεις κομψά tops και παντελόνια που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τα πιο κομψά outfits. Το δερμάτινο παντελόνι και η κομψή ασημί μπλούζα, είναι ένας συνδυασμός που μας αρέσει πολύ.

#2. Το συγκεκριμένο παντελόνι με τις τιράντες είναι σέξι και μπορείς εύκολα να το φορέσεις με διάφορους τρόπους ανάλογα με την περίσταση. Φόρεσέ το με ένα πουκάμισο στη δουλειά ή με ένα crop top στη βραδινή σου έξοδο.

#3. Τα διαφανή μακρυμάνικα top είναι ένα δυνατό trend της σεζόν. Μπορείς να το φορέσεις με ένα κομψό bralette ή με ένα κορμάκι!

#4. Τα μεταξωτά και τα σατέν υφάσματα αποτελούν επίσης τάση για τη σεζόν.

#5. Το suit dress αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο φόρεμα τη φθινοπωρινή αυτή σεζόν. Φόρεσε το μαύρο blazer της Ζωής Στεργίου με ένα κομψό παντελόνι, με φούστα, ή ακόμα και με ένα biker shorts όπως κάνουν πολλές fashionistas σε όλο τον κόσμο.

#6. Το πράσινο είναι ένα χρώμα που αγαπάμε ιδιαίτερα αυτή τη σεζόν. Στη νέα φθινοπωρινή κολεξιόν της σχεδιάστριας θα βρεις αυτή τη ζακέτα που θα φορέσεις σε αμέτρητες περιστάσεις.

#7. Οι γούνες είναι huge trend αυτή τη σεζόν και στην κολεξιόν της Ζωής Στεργίου βρήκαμε αυτή την μπλε γούνα που ξεχωρίζει και θα αναβαθμίσει πολύ το στιλ σου!

#8. Πολλοί σχεδιαστές φέτος λατρεύουν τα βαθιά και εντυπωσιακά ντεκολτέ. Η Ζωή Στεργίου τα αγαπάει πάντα και τα επιλέγει συχνά στα ρούχα που σχεδιάζει!

Δείτε ολοκληρωμένη τη νέα κολεξιόν της Ζωής Στεργίου στο site της εδώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα