Η Κάτια Δανδουλάκη αποκαλύπτει για πρώτη φορά: “Υπήρξε μια εγκυμοσύνη που χάθηκε…”

Καλεσμένη στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” βρέθηκε η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου. 

Η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή και τον Μάριο Πλωρίτη και τόνισε πως είναι ευγνώμων: “Είμαι ευγνώμων για την προσωπική μου ζωή. Είχα έναν άνθρωπο με τον οποίο έζησα μαζί του όλες τις μορφές της αγάπης. Για εμένα ο έρωτας ήταν μια συνολική μορφή αγάπης. Με τον Μάριο ήταν πολλές αγάπες μαζί. Ήμασταν ερωτευμένοι μέχρι που έφυγε, 32 χρόνια. Είχαμε 30 χρόνια διαφορά, ήμασταν μαζί σχεδόν όλη μου τη ζωή. Παντρεμένοι ήμασταν τα 12. Ζούσαμε ουσιαστικά

32 χρόνια μαζί, τα πιο δημιουργικά της ζωής μου”.

Μάλιστα, αναφερόμενη στα προσωπικά της, αποκάλυψε πως θέλησε να γίνει μητέρα και έκανε γνωστή για πρώτη φορά την εγκυμοσύνη που χάθηκε: “Είναι κάτι που ήθελα πάρα πολύ να κάνουμε. Επιλογή των συνθηκών ήταν να μην μπορούμε να κάνουμε, επειδή ζούσαμε χώρια και υπήρχε και μία γυναίκα άρρωστη. Από την άλλη μεριά, γιατί ήθελα να κάνω παιδί; Γιατί ο Μάριος ήταν ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο με τον οποίο ήθελα να κάνω παιδί. Δεν ήθελα ποτέ ένα παιδί γενικώς, ήθελα ένα παιδί με τον Μάριο. Όταν πια ήμασταν μαζί, δεν μας τύχαινε. Πολλές φορές τυχαίνει στη γυναίκα να μένει έγκυος όταν δεν θέλει και όταν θέλει να μην μπορεί. Υπήρξε μια εγκυμοσύνη που χάθηκε. Είναι πολύ λεπτά πράγματα αυτά. Επίσης, απόλυτα πιστεύω πως είναι και θέμα τύχης. Δεν αισθάνομαι όμως ελλιπής χωρίς αυτό και είναι πολύ σημαντικό”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Μαρτίνα Χαφιιτσούκ: Αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε από το GNTM! 

Η Φαίη για την Κάτια του GNTM: “Μετά από το χθεσινό επεισόδιο και να κερδίσει…” 

Η Τάμτα αποκαλύπτει για πρώτη φορά γιατί δεν παρουσίασε το The Voice! 

Keywords
Τυχαία Θέματα