Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Έπνιξε» τη Χρύσα Μιχαλοπούλου στα λουλούδια ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Ημέρα αφιερωμένη στον έρωτα ήταν η χθεσινή και σχεδόν όλα τα ζευγάρια της showbiz γιόρταζαν τον Άγιο Βαλεντίνο και μοιράστηκαν στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς φίλους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ανάμεσά τους και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Η φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

είχε διαφορετικό νόημα για τον γνωστό σεφ και την όμορφη ηθοποιό, καθώς υπάρχει στη ζωή ο γιος τους. Το ζευγάρι απέκτησε ένα αγοράκι τον περασμένο Σεπτέμβριο, επισφραγίζοντας έτσι την αγάπη του με τον καλύτερο τρόπο.

Οι δυο τους έχουν επιλέξει να απέχουν από τη δημοσιότητα και έτσι κάνουν σπάνιες κοινές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, με αφορμή τη χθεσινή ημέρα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την αγαπημένη του.

Ο κριτής του MasterChef πρόσφερε στη σύντροφό του μια τεράστια ανθοδέσμη από λουλούδια στις αποχρώσεις του ροζ, κάνοντάς τη να συγκινηθεί. Η Χρύσα Μιχαλοπούλου χάθηκε πίσω από το μπουκέτο της, όμως η χαρά της ήταν διάχυτη.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εξομολογήθηκε για την αγαπημένη του:

«Γνωριστήκαμε ιντερνετικά με αυτόν τον βαρετό αλλά αποτελεσματικό τρόπο. Δεν θυμάμαι πώς είχε ανοίξει η κουβέντα αλλά έτσι είχε γίνει. Επειδή γνωριστήκαμε λίγο πριν από την καραντίνα και στην καραντίνα αρκετές σχέσεις ήρθαν κοντά, αφού δεν μπορούσαμε να βγούμε, νομίζω ότι κάναμε πάρα πολλά πράγματα πάρα πολύ γρήγορα με τη Χρύσα αλλά το ευχαριστηθήκαμε!».

Διαβάστε ακόμα:

Ευαγγελία Συριοπούλου: Η επική ιστορία από την ημέρα της γέννας της – «Τη μέρα που γέννησα, πήγα για ψώνια»

 Madonna: Ανέβασε στα social media την viral εικόνα με τον διασώστη της ΕΜΑΚ και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα

 Σασμός: Ο Δημήτρης απειλεί τον Παύλο με ένα γερό χαρτί στα χέρια του

Keywords
Τυχαία Θέματα